Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy többet beszéljünk telefonon, meg hogy többet keressen?
Figyelt kérdés
A párommal kb 3hønapja vagyunk eggyütt, nem valami gyakran találkozunk, és nagyon zavar h szinte sose keres telefonon, csak nagy ritkàn ir 1smst este valamikor felhiv, ha èn keresem valamikor mèg fel sem veszi a telefont, vagy nem vàlaszol az üzenetre csak sok idô elteltèvel. Már rengetegszer megbeszéltük ezt, volt h nem szøltam e miatt hozzá, vagy èpp hogy veszekedtem vele, vagy pedig szèpen normálisan mondtam el neki, h engem ez zavar mert az ilyen viselkedése miatt, ùgy érzem, h nem érdeklem, ès egyáltalàn nem vagyok fontos neki, ès ha igy megy tovàbb inkább haggyuk az egèszet. Persze magyarázatot mindig kapok... Elèggè elfoglalt ember, mindig szaladgàl össze vissza, ès azt mondta, h nem szeret ugy telefonon beszèlni, h felhiv egy fél percre oszt kèsz, hanem inkàbb mikor szabad nyugodtan leül ès felhiv, vagy inkàbb eljön ès szemèlyesen beszèlgetünk. De akkor is zavar. Hogy tudnám el èrni, h többet keressen, adjatok lègyszi tanácsot!2012. ápr. 8. 12:58
11/18 Morzsa válasza:
Ismerős a helyzeted.Én 6 hónapig voltam együtt a sráccal,2-3 naponta tudtunk találkozni.12 órában dolgozott,de ha én nem küldtem neki sms-t vagy nem hívtam volna fel,hogy pl.hogy telik a napja,vagy hogy érzi magát,akkor ő nem jelentkezett volna.Engem is zavart,mert azt hittem nem is jutok eszébe stb.stb.Szerelem nem volt közöttünk,de én jobban ragaszkodtam hozzá,ő meg nem az az érzelgős tipusú pasi.Egyik napról a másikra eltűnt...nem reagált semmire,nem vette fel a telót,nem válaszolt az üzenetre,és a mai napig sem kaptam normális választ,hogy miért csinálta ezt velem.Viszont most már több,mint 1 éve van egy barátnője,akit tényleg szeret,valószínű az a lány jobban érdekelte,mint én.Van ilyen.De te is észre fogod venni,ha valakit igazán érdekelsz.Fogja is éreztetni veled,hogy fontos vagy neki,és érdekli,hogy mi van veled,vagy épp mit csinálsz.Keresni fogja az alkalmat,hogy veled lehessen.A mostani pasid nem ilyen,és szerintem ne számíts semmi jóra,esetleg hosszú kapcsolatra.Nem kifogás,hogy nem szeret telefonálni,legalább hallanátok egymás hangját,mert ez is több mint a semmi.Én csak azt tudom mondani,hogy mindenkinek arra van ideje,amire időt szakít.Sajnos ennek a pasinak te nem férsz bele az idejébe,csak szexre.
12/18 Morzsa válasza:
Ja,és még annyit,hogy elérni nem tudod,hogy többet beszéljetek,vagy hogy többet keressen.A srácban van a hiba,és nem benned.
13/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, h csak a sex miatt keresne, ha keres, mert 4hønapja vagyunk eggyütt de még csak 3szor sexeltünk. Meg beszèltem vele a dolgokat, vagyis elõször fakèpnèl hagytam, ès mintha kezdene jobban ragaszkodni (de nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni)
2012. ápr. 11. 09:46
14/18 Morzsa válasza:
4 hónap alatt,3 szex. Szerinted ez kapcsolat ami közöttetek van?
15/18 A kérdező kommentje:
Igen, kapcsolat. Nem vagyok az a tipus, akit könnyü ágyba vinni. Meg az is közre játszott, h az utóbbi idõben sokat tartòzkodott külföldön a munkàja miatt...
2012. ápr. 11. 10:15
16/18 anonim válasza:
Te ezt sehogyan sem tudod elérni, ha erőszakoskodsz, még kevesebbet fog keresni. Egyébként csupa kifogás, amit a pasas mond, közhely, de ha igazán fontos lennél neki, rendszeresen keresne. Nekem is ezt csinálta egyébként az exem, hogy hébe-hóba hívott csak, volt olyan, hogy napokig nem hívott fel, mondván úgyse tudunk találkozni 2 hétig, akkor meg minek beszélni? Én is bebeszéltem magamnak, hogy igaza van, nem kell folyton telefonon lógni, de aztán egyértelművé vált, hogy ez hogy alig keres, arra utal, amit valójában tök egyértelműen jelent: hogy LESZAR. Hidd el, ha egy férfi számára fontos vagy és igazán érdekled, akkor is fel fog hívni (és nem fél percekre) ha gyűlöl telefonálni és baromi elfoglalt.
17/18 Morzsa válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak.Ha erre a nyugdíjas szexre vágysz,akkor valami gond van veled.Viszont a pasid 27 éves,el ne hidd már,hogy ő kibírja szex nélkül.
18/18 A kérdező kommentje:
Nem vágyok én nyugdijas sexre...csak nem nagyon volt alkalmunk még annyira egymàsnak esni... Na mind1 majd kiderül mi lesz. Köszi a sok tanácsot!
2012. ápr. 11. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!