Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ezt mire véljem? Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt mire véljem? Lent bövebben.

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerek egy srácot ,de nem rég elkezdtűk jóba lenni,ott aludtam nála de nem fekűdtem le vele,belezúgtam imádom.

Viszont valameiknap azt mondta h ennek nincs értelme ,azt mondta h én a szöke herceget várom hiszek a szerelemben ö meg a testi kapcsolatban.

Azt mondta h ne sirjak miatta és ne csinááljak magammal semmi rosszat mert ö abba belehalna.

Azt mondta h bárcsak ott lennék megvigasztalna.

Azt mondta ha az eszére hallgat akk sajnál de ha a szivére akkor ez lenne a szerelem ?

Barátnöm szerint szeret csak még nem nött fel egy kapcsolatra ,nektek mi a véleményetek ?

15/L ,fiu 19.

2009. jún. 17. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Szerinetm ö még úgy érzi h nem akarja lekötni magát egy ilyen kapcsolattal,inkább csak alkalmi kapcsolatokat keres
2009. jún. 17. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Fiatalnak tart magához szerintem.
2009. jún. 17. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Érdekes egy eset...Ha télleg a "szőke herceget várod" akkor nem sok értelme van összejönni vele, mert ahogy a kérdésből olvastam ő a "testi kapcsolatban" hisz, gondolom nem akar megbántani azzal hogy lefekszik veled, de hangsúlyozom ez az én egyéni véleményem.
2009. jún. 17. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Őszinte és egyenes jellem a srác. Később ezt még értékelni fogod. Minél jobban fog hiányozni, annál inkább. Sajnos azt el kell fogadnod, hogy egy 19 évesnek mások a testi igényei. Ez kb. tény. ;o)

Arról is lehetne vitát nyitni, hogy ki mihez nőtt fel, de nem tenném.

2009. jún. 17. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:
15:18-assal értek egyet. Szerintem nem látja úgy, hogy jó párost alkotnátok, mert mindketten mást vártok el egy kapcsolattól. Neked szerelem kell, romantika, sok séta, beszélgetés, valóban a szépszőkeherceg, neki pedig már fontos lenne a testi kapcsolat is, az, hogy egész napokat az ágyban töltsetek, és sok lazább részt átugorni...
2009. jún. 17. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!