Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt akkor most mire véljem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt akkor most mire véljem? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egy iskolába járok, viszont 2 évfolyammal alattam van. Külsőre nagyon szép, nagyon bejön nekem.

Több osztálytársam is mondta, hogy mindig engem néz, de azt hittem viccelnek, pár napja viszont történt egy dolog. Hazafelé egy buszon utaztunk, viszont én a haverjaimmal voltam, háttal a csajnak. Mondták többen is, hogy most is engem néz bágyadtan a lány, és a sofőrös tükröknek köszönhetően megbizonyosodtam róla, hogy tényleg úgy volt.

Innentől próbálok folyamatosan közel kerülni hozzá. Először csak köszönni próbáltam, de semmi, aztán bejelöltem facebook-on, hogy valamennyire értse a célzást. Azóta eltelt 3 nap, tegnapig folyamatosan próbáltam leszólítani, eddig vagy rám sem nézett (de közben pirult rendesen :)), vagy rám nézett a szeme sarkából, aztán elrántotta a tekintetét, de még egy "szia"-t sem kaptam, pedig én komolyan gondolom a dolgokat, nem csak megdugni akarom.

Ma a lány előtt mentem el, közben ott volt, vagy 6-7 barátnője, most is próbáltam felvenni vele legalább a szemkontaktust, (mást ennyi ember előtt nem merek :)) de most nem rántotta el a fejét, sőt egy jó ideig mosolyogva szemeztünk, majd odafordult a barátnőihez, és pár pillanat múlva az egész banda nevetett, gondolom rajtam.

Szóval, ezt most mire véljem? Mert a jelekből ítélve, a pirulásból meg a többiből, úgy gondolom, hogy bejövök neki, de akkor meg miért nem fogadja a közeledésem?

Második kérdésként mit tudok így csinálni? Engem komolyan érdekel a csaj, de így nem tudok előrébb lépni.

2011. máj. 28. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
istenem... ennyi férfiasság nem szorult beléd? odalépsz hozzá BÁRMIKOR és azt mondod, szia nagyon csinosnak talállak és szeretnék megbizonyosodni róla, hogy a gyönyörű külső mellé csodálatos benső is tartozik. mármint szeretnélek jobban megismerni. volna kedved meginni valamit és beszélgetni?
2011. máj. 28. 00:55
 2/5 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 00:55

1. Igaza van.

2. Mit vársz? Jutsin Bieberen meg SP-n nőnek fel.

2011. máj. 28. 01:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem ilyen nyál szöveggel próbálkoznék.

A tini lányok mindenen idétlenül nevetnek.

Ha nem mert oda lépni hozzá, akkor legalább írj rá.

2011. máj. 28. 08:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a nyálas, sem a "szia cica, nincs kedved dugni" fajta :)
2011. máj. 29. 00:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor adhatod önmagad! Ha nem ad esélyt, akkor így járt.

Érted? Nem te, ő járt így!

2011. máj. 29. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!