Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire véljem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel régen járni akartam, volt köztük csók, de aztán mégsem jött össze...azóta összejöttem egy másik fiúval,akivel lassan 1,5 éve együtt vagyok. Viszont ezzel a sráccal úgymond jóba maradtam,nagyon néha beszéltünk, erre szombaton felhívott,hogy itt van nálunk (mármint a lakóhelyemen) és hogy ide jöhet-e dumálni...szerintetek mire véljem ezt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
20/L
2011. okt. 20. 19:07
1/4 anonim válasza:
Ne már, hogy 20 évesen ennyi eszed van. Találkozni akar veled, ha már ott van.
Szerintem ebből nem kell nagy ügyet csinálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Itt volt igen, és beszéltünk egy laza fél órát.
2011. okt. 20. 19:31
4/4 A kérdező kommentje:
Ja és elsőnek mondanám,hogy azért csinálok ekkora ügyet,mert nem csak erre járt,mert minden hétvégén itt dolgozik...és most 1,5 év után egyszer csak hív hogy idejön.
2011. okt. 20. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!