Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most mire véljem?

Figyelt kérdés

Ugy érzem válságban a kapcsolatunk, hogy nagyon önző a párom és csak magára gondol. Engem teljes mértékben háttérbe szorít és nagyon meg tud bántani. Elmondta neki, hogy ez nekem így nem megy. Boldog akarok lenni, nem állandóan mérges vagy szomorú.

Beismerte, hogy miben hibázott. Elismerte, hogy változnia kell, hogy figyelnie kell rám.

Tényleg ugy éreztem, hogy megértett és átbeszéltünk mindent. Elmondta, hogy szeret és ideje lenne megkomolyodnia stb. Reményt láttam arra, hogy rendbe jöhet a kapcsolatunk.

Csakhogy azóta mégcsak fel se nagyon akar hívni, mintha kerülne. Ha kapok tőle sms-t semmi érzelem nincs benne, mintha csak egy barátnak írná. Felhív, és csak annyi érdekli mivan velem.semmi hiányzol, szeretlek.

Szerintetek most megint kezdjem el faggatni, hogy mégis mi a baja? Mikor elvileg "most" beszéltük meg azt hogy hogy lenne rendbehozni a kapcsolatunkat?

És miért nem törekedik arra, hogy betartsa amit ígért?

Mit gondolhat? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Adjatok tanácsot!

2011. szept. 27. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezekszerint amit igért nincs kedve betartani. Talàn ezzel megmutatja, hogy befejezõdött szàmàra a kapcsolat veled.
2011. szept. 27. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja és hàny évesek vagytok?
2011. szept. 27. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Konkrétan a párodnak mi a problémája?Mióta tart ez a helyzet?Beszélgettetek már róla??

Ha azt mondta,érti,miért viselkedik ilyen "hidegen"?

2011. szept. 27. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legjobb,ha így kerek perec megkérdeznéd tőle,hogy miért viselkedik még mindig így...mert ha már egyszer átbeszéltétek,és megegyeztetek,akkor elméletileg nincs miről beszélni...Az őszinteség viszont alapkövetelmény egy harmonikus kapcsolatban...:/
2011. szept. 27. 22:07
 5/10 A kérdező kommentje:

1,5 éve vagyunk együtt. Ő/29 Én/25

Az a legnagyobb porblémánk, hogy neki soha nem volt komoly kapcsolata kerülte a kötöttségeket. Fogalma sem volt, hogy hogy kell egy kapcsolatba létezni. Hogy alkalmazkodni kell a másikhoz. Mert ő mindig is ugy gondolta, hogy ő ilyen aki bírja bírja, aki nem az nem.

És még ráadásnak nagyon önző és kompromisszum képtelen. Azt éreztem, hogy csak én adok ebbe a kapcsolatba, nekem tényleg fontos és éreztetem is vele és alig kapok viszonzást.

És ebből lett elegem. Elfogadta, hogy igazam van. Belátta a hibáit. Meg is ilyedt, hogy elveszíthet...de ugy látszik eddig tartott az egész?

Most megint nekme kellene eröltetni, hogy beszéljük meg, miért ilyen? Ha ezek szerint őt nem is érdekli???

EGyszerűen nem értem a viselkedését!

2011. szept. 27. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
És személyesen mi van veletek?? sms, hívás...ezek semmik, a valóságban a fontos..
2011. szept. 27. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
En a helyedben hagynàm, hogy gondolkodjon csak szépen, nem àm futsz utàna, mert ùjra kezdõdik minden elõlrõl.Annak meg nincs értelme, hogy te teszel mindent a kapcsolatotokba.
2011. szept. 27. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát....nő létemre én is azt tanácsolom,hogy ne te hajszold őt,tartsd meg a méltóságod!

Ugyanakkor ettől független,ha már egy kicsit lecsillapodtak a kedélyek,elmehetnétek valahova Együtt.Egy közös program élménye,amit mindketten szerettek(koncert,ebéd,kirándulás)feledtetni tudná ezeket a feszültségeket.És közben lazítanátok is..:)

2011. szept. 27. 22:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom mi lesz. Hétvégén volt a "nagy" beszélgetésünk. Azóta nem is találkoztunk és még nem mondta, hogy mikor szeretne találkozni. Én pedig nem fogom mondani neki és főleg nem futok utána.

Csak ez a helyzet kikészít...mintha nem is érdekelné az egész. És attól is félek (ami egyébként jellemző rá), hogy ugy fog csinálni mintha semmi nem történt volna....

2011. szept. 27. 22:33
 10/10 anonim válasza:
Nyugalom, ilyenkor kell egy kis idő a pasinak. Akár pár hét. Ha sürgeted, csak rosszabb lesz.
2011. szept. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!