Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel szoktam msn-ezni.És ő megkérdezte:Neked milyen fiú tetszik.És én megkérdem tőle:Miért?és ő:Ez legyen az én dolgom.Szerinted szerelmes belém?
2009. jún. 17. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
szerintem nagy esély van rá
2009. jún. 17. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy? 10?
2009. jún. 17. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Sanszos. :)

A fiuk nagyrésze inkább előbb puhatolódzik, nehogy pofára essen. Ugyhogy hajrá ha neked is bejön a srác. :)

2009. jún. 17. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Van esély rá, hogy tetszel neki, de nem hiszem, hogy szerelmes lenne, ugyanis msn-en nem lehet valakibe beleszeretni. Nem látod a gesztusait, nem hallod a hangját stb...

És hát a fiatal fiúk sokszor nem is tudják mi az a szerelem.

2009. jún. 17. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Bizonyára nem baráti érdeklődésből kérdezte, hogy milyen srácok jönnek be neked. :)

Tőlem is valami hasonlót kérdezett az első barátom. :) Szerencsére hamar kapcsoltam, hogy:

"Hát, nincs külön ideálom, és most nincs is nagyon olyan, akivel el tudnám képzelni [hatásszünet, lehajtott fej, mosoly] de te pl nagyon bejössz!"

Szóval épp beleesett a "rátába", és összejöttünk...

Nos, ennek már jópár éve, az msnről azt se tudtam, micsoda, de szép emlék... :)

(23/L)

2009. jún. 17. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!