Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mennyi idő után teszik túl magokat azon, ha a lány szakít velük? Vajon eszükbe jut még néha az ex?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 18:58
11/19 A kérdező kommentje:
..és mi van akkor ha ti hibáztatok és azért lett vége?
2012. ápr. 7. 19:13
12/19 anonim válasza:
Kb 5 hónap telt el, és jól vagyok. Pár hete vettem észre, hogy rendbe jöttem. Nem sokkal később megismerkedtem valakivel.
És mivel sokáig jártunk, szerintem még eszembe fog jutni párszor. Így természetes. De nem görcsölök a dolgon, ha jön a gondolat, akkor jön, nem ellenkezem, nem fojtom el. Aztán pár pillanat múlva már nyoma sincs.
13/19 anonim válasza:
Én be ismertem h szintén hibás voltam,őszintén bocsánatot kértem mindenért és mint mindig változtattam volna sőt helyre hoztam volna a hibáim csak miatta.De sajnos nem ért semmit pedig tudta h megtenném érte.Tőle egy bocsánatkérést se hallottam ami azért nem esett valami jól.Azóta kérdeztem tőle többször is h mi volt az oka de mindig kitért a válasz elől.De amivel végleg elintézte h barátok se maradjunk az az volt amikor elmondta h már aznap este mással volt akivel azóta is együtt van.Nagyon sok mindent tudnék írni h kettőnk közül ki hibázott nagyobbat de hosszú lenne,röviden én túltettem amgam 4 év alatt nem 1 megcsaláson és 1 esélyt kértem tőle amit nem kaptam meg azok után.
14/19 anonim válasza:
Ja és nincs olyan h mi hibáztunk mert egy kapcsolathoz 2 ember kell.
15/19 A kérdező kommentje:
értem!
2012. ápr. 7. 19:28
16/19 anonim válasza:
És miért tetted fel ezt a kérdést? :)
17/19 Főzős Laci válasza:
Hogyne jutna eszembe. Nekem még 12 év házasság után is eszembe szokott jutni az ex,mert olyat tudott,amit a feleségem sosem fog tudni. Így jártam.
18/19 A kérdező kommentje:
érdekelt:) nem tudok a pasik fejével gondolkozni:)
2012. ápr. 7. 19:44
19/19 anonim válasza:
És miért nem kérdezted meg az exed? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!