Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság miért csak azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért csak azok találnak barátnőt, akik számára a gerincesség, erkölcs nem létezik?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 14:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

azért mert a pasik többségének az irányítható, nekik mindent elnéző csajok kellenek akiket orrba-szájba csalhatnak mégsem lesznek kidobva mert a lány mindent megbocsájt.

hát nem könnyebb így?

meg mert a csajok alfahímeket keresnek akikre felnézhetnek, akik elmondják mit csináljanak, akik menők, fontos a státusz, a pénz, a külső blabla.

ezzel szemben ha erős a nő, akkor vagy egyenrangút keres, vagy nála "gyengébbet".

én pl. domináns vagyok, egyedül is boldog erős nőnek érzem magam, engem nem tudnak a pasik tutjgatni, rámerőszakolni az akaratukat vagy bepalizni mert akkor huss! már el is tűntem.

vagy figyelembe veszik az akaratomat és kompromisszumot kötnek, vagy behódolnak.

nekem pl. erkölcsös pasijaim voltak...mert is volna bármelyik megcsalni, azt nem tette volna zsebre amit kap.

2012. ápr. 7. 15:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj, ha valaki minden héten más csajjal élvezi az életet? Főleg, ha nincs tartós kapcsolata.

Amúgy meg az egész kérdés csak az irigységről szól.

2012. ápr. 11. 10:14
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

De ne feledd, hogy ezek a gerinctelen es es erkolcstelen emberek allkapcsolatban elnek. Lehet egy gerinctelen ferfi szerencses lesz es kifog es rendes, helyes es okos not, de elobb utobb belebukik.

Vagy amsik variacio mikor a gerinctelen ferfi talal egy gerinctelen not, vagy egy buta not, es lehet masok elott megjatszak a szepet es a tokeleteset de ez csak kepmutatas.

Ezek az erkolcstelen es gerintelen emberek meg legyenek egymassal boldogok, addig se zavarjak jo emberek levegojet:)

2012. ápr. 15. 15:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Az én barátom egy tipikus okos, kedves jófiú és voltak barátnői előttem is, pedig nem helyes annyira.

20L

2012. ápr. 15. 18:37
 15/17 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=HkTa3-ZZbD8

Ezt nézd meg ez motiváljon téged :) Érezd át, meríts erőt!

2012. ápr. 23. 13:01
 16/17 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

"Azokra gondolok, akik hetente eljárnak bulizni, mindig más lány ágyában "landolnak", úgymond "élvezik az életet"."

Attól, hogy valaki bulizik, miért gerinctelen? Attól, hogy csajokat szed fel, miért gerinctelen? Ha a nevezett egyéneknek nincsenek barátnőik, nem hitegetik a csajokat és úgy csinálják ezt, nem ártanak senkinek. Ha megcsalnak valakit és/vagy hazudnak valakinek, az persze gerinctelenség, de hidd el, az is megcsalhatja a nőjét, aki nem jár hetente bulizni...

Rengeteg faszi van, aki nem gerinctelen és van nője (függetlenül attól, hogy mennyit bulizik). Ha nem azzal töltenéd az idődet, hogy ostoba kifogásokat találsz magadnak meg és "publikálod" is, lehet, Neked is lenne barátnőd.

26/F

2012. ápr. 23. 13:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Most aztán pofára esett a kérdező. Arra számított, hogy mindenki egyetért vele, és elkezdjük közösen szidni az egész világot, amiért neki nincs barátnője. De mivel a többség normálisan szólt hozzá, ez talán megadja neki a kezdőlökést a változáshoz. Én drukkolok :)
2012. ápr. 23. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!