Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem mesélni a muzulmán vallású arabokról?
Nekem volt algeriai
baratom! Nagyon nem volt okes a gyerek!!! Nagyon szepen kerlek ki ne menj! Vagy legalabbis ne egyedul!
Heló!
Tudok írni jónáhány dolgot. Igaz, nem arab, hanem perzsa vagyok (részben), de remélem ezzel is megelégszel. Minnél többet mutatsz meg magadból, annál inkább beindulnsk rád a pasik (kivéve ha nem vagy egy 200kg-s rlmség). Ha a faszid síita, akkor viszonylag elég keveset fog veled foglalkozni, de ha szunnita, rengeteg "kalandban" lesz részed, hisz őnáluk a vallás után a második legfontosabb dolog a gyönyör és az élvezet, a földi csodák kihasználása. Az afrikai iszlámok nem annyira.kockák mint az ázsiai testvéreik, de nem árt ha szerzel egy csadort. Volt egy albán barátnőm akinek a nővére libanonba ment férjhez. A hapija jól betekerte, és még az a szerencséje, hogy szunnita a férj. Képzeld, mi lenne ha síita lenne.
Na én ennyit tudok mondani az arabokról
Aztán hogyishíjják: musszaláma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!