Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavarodtam. Vélemények?
Figyelt kérdés
van 1 pasi akivel egy hete beszélgetek msn-en eddig egyszer találkoztunk de állandóan a szex-el jön.Ő beakarja magyarázni,hogy komoly kapcsolatot akar,meg,hogy ő minden kapcsolatát szex-el indítja.Én nem tudom elhinni,hogy bármit is komolyan gondol.Csak azt nem értem,hogy azért,hogy lefeküdjek vele képes volt ennyi pénzt beleáldozni?Mindennap felhívott írt sms-t,kétszer töltötte újra a telefonját,na mindegy.A másik meg:Számomra fontos dolog az őszinteség amit ő hétfőn eljátszott.Fent voltam msn-en délután csak rejtve ő is feljött olyan 3-4 körül,én kijelentkeztem mert el kellett mennem de este felmentem elérhető ként,fent volt ő is erre írja,hogy 8:30-ig dolgozott.Jó hát én akkor még nem mondtam semmit.Tegnap ismét beszéltünk mondta,hogy elmegy aludni mert reggel megy dolgozni,erre 2 perc múlva visszajelentkezett rejtve.Hiába jelentkezik be rejtve az ablak akkor is feljön,hogy bejelentkezett sőt még azt is mutatja,hogy elérhető csak 3-4 másodperc után rakja le rejtve.Na hát tegnap este borult el az agyam nagyon.Szerintetek elküldjem a fenébe?
2009. jún. 17. 12:08
1/8 anonim válasza:
Jobb ha hagyod sztem,csak az ágyba akar cipelni...
2009. jún. 17. 12:11
2/8 anonim válasza:
hát a kérdés az az hogy te mit akarsz tőle? ha csak szexet akarsz és hazugságokat akkor ne küld el a fenébe...
nekem is volt egy hasonló esetem...a pasi 3 hónapig udvarolt meg minden csak azért hogy megfektessen (mellesleg nem sikerült neki mert rájöttem a hazugságaira és később a mocskos szándékaira is)
sztem ebből nem lenne komoly kapcsolat, ha már az első találkozásnál is a szexre tért rá
2009. jún. 17. 12:11
3/8 anonim válasza:
szerintem csak a szexre hajt.....de probálj vele eről beszélni és ha igy fojtatja add ki az utját..=)
2009. jún. 17. 12:12
4/8 anonim válasza:
ez a fiu csak a szexet akarja!
-egyrész ha azzal jön fel, nem szerelmes beléd, csak arra kellenél neki
-hazudik!!
-sztem van neki vkije...:S
Minél gyorsabban küldd el a p..be, megérdemli! Találsz ezerszer jobbat!
2009. jún. 17. 12:12
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.Igen én is ezen a véleményen vagyok de azért kíváncsi voltam,hogy ti mit gondoltok erről.
2009. jún. 17. 12:14
6/8 anonim válasza:
Küldd.
2009. jún. 17. 12:24
7/8 anonim válasza:
Minek küldenéd el? Ha szép csendben hanyagolod, majd észreveszi, hogy valami nem stimmel. :o)
Ha nagyon korrekt akarsz lenni vele, megír6od neki, hogy miért. Persze, csak ha kérdi. ;o)
2009. jún. 17. 12:41
8/8 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom megállni,hogy ne szóljak főleg ha hülyének akarnak nézni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!