Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet lenne ajándékba?
Figyelt kérdés
Néztem a neten olyan oldalt, ahol olyan ajéndékokat lehet renelni amihez küldessz egy képet, és pl egérpadot,pólót,naptárat,bögréket... csinálnak.Barátomnak nemsokára itt a névnapja és gondoltam neki valami ilyesmire.Olyan képet szeretnék belerakatni ahol 2en vagyunk, de olyan kép nincs elég jó xD őszintén, egyikünknek mindig valamiért olyan furi az arckifejezése xD...(nem vagyok egy model xD)és nem tudom hogy akkor jó lenne e mégis.Amúgy egy poháralátétre,egy párnára(szív alakú) vagy egy egéradra(téglalap vagy szív alakú, még nem tom) gondoltam...de azzal a képpel ahol együtt vagyunk...Nos szerintetek ez jó lenne?Vagy ha valami más ajándékot tudnátok esetleg javasonli megköszönném(14l-14f).2009. jún. 17. 08:40
21/26 A kérdező kommentje:
na öö először ha regisztráltál jelentkezz be.uténna keress olyat, hogy digitális fotókidolgozás.ot bejön sok dolog. lesz egy olyan hogy fényképes ajándéktárgy rendelés... onnan szerintem majd menni fog :)
*
gondolkodtam rajta...szerintem meg fogom neki egyszer írni msn en(mivel ott el tudja küldeni) hogy küldön egy olan képet, ami mindig felvidítja, vagy szereti, akármi lehet majd rajta,kedvenc akármi... és szerintem azt tetetem a párnára.akkor úgy szerintem már jó lesz.
2009. jún. 17. 12:48
22/26 anonim válasza:
Szia! Szerintem a puzzle is jó lenne, de csak ő rakhatja ki!! És jól keverd neki össze!! :D
Remélem segítettem ;)
Szia!
23/26 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtál :) háát azt tudom hogy puuzlézni nem szeret xD. de valszeg az lesz amit leírtam az előbb... msn en megmondom hogy küldje el a kevenc képét, vagy valami olyannak amit nagyon szeret, esetleg magáról a kedvenc képét, és az lesz a párnán :)
2009. jún. 17. 12:57
24/26 anonim válasza:
hát szerintem ne. még 14 évesen nem nagyon fogja szerintem értékelni, kiindulva az általam ismert 14éves fiúkból.
25/26 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom. xDXDXDXDXDXD majd kitalálok valamit xD vagy nem tudom.xD
2009. jún. 17. 14:07
26/26 Szasza212 válasza:
Öhh ez szerintem sem jó ötlet. A fiúk nem igazán olyanok mint a lányok. Gondolom gyakran együt vagytok, ne kelljen már otthon is egy párnán, vagy ilyesmin a képedet bámulnia. Vedd figyelembe, hogy mit szeret, és mi érdekli mostanában, Például ha fociörült akkor egy póló a kedvenc csapatának nevével. Ha olvas akkor valami könyvet, ha rajzol akkor csekkold, hogy mi nincs neki éppen a készletében vagy ilyesmi. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!