Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jó ötlet lenne ajándékba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet lenne ajándékba?

Figyelt kérdés
Néztem a neten olyan oldalt, ahol olyan ajéndékokat lehet renelni amihez küldessz egy képet, és pl egérpadot,pólót,naptárat,bögréket... csinálnak.Barátomnak nemsokára itt a névnapja és gondoltam neki valami ilyesmire.Olyan képet szeretnék belerakatni ahol 2en vagyunk, de olyan kép nincs elég jó xD őszintén, egyikünknek mindig valamiért olyan furi az arckifejezése xD...(nem vagyok egy model xD)és nem tudom hogy akkor jó lenne e mégis.Amúgy egy poháralátétre,egy párnára(szív alakú) vagy egy egéradra(téglalap vagy szív alakú, még nem tom) gondoltam...de azzal a képpel ahol együtt vagyunk...Nos szerintetek ez jó lenne?Vagy ha valami más ajándékot tudnátok esetleg javasonli megköszönném(14l-14f).
2009. jún. 17. 08:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Természetesen jó ötlet... én a párnára szavazok.:)
2009. jún. 17. 10:14
 12/26 A kérdező kommentje:

huhh ez is igaz :S áá most elbizonytalanodtam xD... ez mondjuk eszembe se jutott xD.de szerintem nem lenne baj, ha olyat adnék neki névnapra ami velünk kapcsolatos.legalábbis,úgy gondolom xD.viszont más ötletem annyira nincs is.igazából semmi olyan "komoly" cuccot nem akarok, csak valami apróságot. :)

de ha mondjuk csa sima téglalap alakú párnán lennénk rajta? (az másabb lenne kicsit,mint a szív alakú de mégis mi lennénk rajta.és köszi hogy válaszoltatok)

2009. jún. 17. 10:21
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha még 100 kérdéshez írod ki, hogy nézzük meg a te kérdésedet, akkor sem leszel okosabb. Nem vagyunk a barátod helyében, esetleg kérdezd meg tőle minek örülne a legjobban, vagy csak ismered már nagyjából az ízlését. Amúgy meg tiszta önzőség mindegyik válaszodba beleírni, hogy nézzük meg és válaszoljunk!
2009. jún. 17. 10:31
 14/26 anonim ***** válasza:
lehetne a párna szögletes, és szív alakú rajta a kép
2009. jún. 17. 10:32
 15/26 A kérdező kommentje:
senkinek se muszály megnézni. mindhez oda írtam. aki akarja vagy ha van ideje rá. ha neked nincs vagy zavar nem értem miért kattintottál rá. ( am csak azért írtam ki mert már azóta sok új kérdés érkezett, és általában aki megjön az oldalra az első oldalt nézegeti, legalábbis sokan)meg szerintem ez az oldal azért van, hogy kérdezzenek és válaszoljanak. én válaszoltam a kérédsekre, csak beírtam, hogy nekem is van egy amire gyorsan szeretnék választ . nem akartam önző se lenni me kö csög se. bocsi. azt hittem kicsit értelmesebbek itt az emberek hogy ez ne legyen baj. da többet nem írom ki. nyugi. még1x bocs.
2009. jún. 17. 10:35
 16/26 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm akik írtak ! és ez jó ötlet, hogy a párna szögletes a kép meg szív... :) ezen még elgondolkodok :) remélem így is lehet rendelni.
2009. jún. 17. 10:36
 17/26 anonim ***** válasza:
PÁRNA!!! Megtudod adni az oldalt priviben?
2009. jún. 17. 10:39
 18/26 A kérdező kommentje:

persze, de ide is kiírom---> www.fotomarket.hu

annyi hogy regisztrálni kell.

2009. jún. 17. 10:44
 19/26 anonim ***** válasza:
Regisztráltam de nem találom hol lehet :S
2009. jún. 17. 10:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Sztem névnapra inkább vmi parfümöt vegyél...a felsorolt dolgaid inkább fordulókra van..sztem...
2009. jún. 17. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!