Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11éves vagyok és van barátom már smároltunk is de van egy nagyon jó fiú barátom és picit bele estem! Már kezdek kiheveredni belőle de mi van ha mégsem sikerül a barátomnak nem mondom el! Most mit tegyek?
szerintem már szexelt. a kis szutyok ribanc!
de minimum már feldugott magának valamit.
"amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitűnő lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra előtt összekapom. "
Akkor ezek szerint jó emberismerő vagyok. :) Te olyan "jókislány fazonú" (esetleg szeműveges) lehetsz a tanárok kedvence, a kérdező meg egy kicsit ri.i. Ezért nem jó, hogy párhuzamot vonni életkor alapján, dehát különbözőek vagyunk.
Azért nehogy már szégyeld, hogy kitünő tanuló vagy. (Még ha ez manapság nem is menő.) Az, hogy évekig nem lesz fiú partnered abban meg ne légy olyan biztos. Főleg ha rádtör a vágy egy kis .....-ra.
(8-as voltam) És bocsi kérdező ezért a kis "magánzásért".
6-os vagyok!
szemüveges nem vagyok, szerencsére! :)
ez a "jó kislányos" dolog elég érdekes...ugyanis elsőre mindenki azt hiszi, hogy az vagyok...pl.: tanárokkal illedelmes vagyok, de nem nyalok nekik, mert utálom, ha a közelemben tanárok vannak, mert úgy érzem, hogy a "szabadságomat" korlátozzák, nem csinálhatok előttük akármint, ami "jól esik". mármint nem hülyülhetek meg ilyenek..
de ha baráti társaságban vagyok (főleg, azokkal, akiket jobban ismerek) akkor teljesen elengedem magam, hülyülök, beszólogatok. meg van egy barátnőm, akivel el szoktunk menni a sulihoz közel eső játszótérre és kísérleteket végzünk. pl.: Coca-Cola-Mentos robbanást (ezt egyszer megcsináltuk, de nem sikerült, mert nem jó fajta Colát csináltunk), meg grafitot égetünk...
meg ilyenek...
egyébként én úgy érzem, hogy nem én vagyok a tanárok kedvence. van egy osztálytársam, aki nem olyan jó tanuló (4-es), és sokszor van hiányossága is, de szokott beszélgetni a tanárokkal, nyílt, egyedi, és szerintem őt jobban szerethetik. viszont van egy másik osztálytársam, aki mindig kitűnő, szemüveges, (de egyébként kedves) és fura módon őt nem annyira szeretik, pedig nem tudom hány versenyt nyert már meg...
én nem azt mondtam, hogy évekig nem akarok pasit. most is megnézem az utcán a fiúkat, de KAPCSOLATOT nem szeretnék egy ideig. érdekelnek a fiúk, de valahogy még nincs kedvem kapcsolatban lenni.
egyébként, ha rám tör a "*** vágy", akkor van más módja is, hogy kielégüljek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!