Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg. Nem vagyok nagy romantikazo :|mit tegyek hogy romatikus legyen valami?
Figyelt kérdés
Egy fiu vagyok..real beallitotsagu..a bartanom egy olyan lany aki imadja a romantikat..sot a tul nagy romantikat..otleteket kernek..mit tegyek, hogyan legyek romantikus? tanacsok vagy vmi...2009. jún. 17. 07:23
1/8 anonim válasza:
mikor mesz hozza,vigyel neki egy doboz csokit,voros rozsat,ha mar lefekudtetek egymassal,akkor mikor a kovetkezo szeretkezesre kerul a sor az agyat boritsd el egy halom rozsa szirommal,gyertyak mindenutt,vagy ha furodtok majd egyet egyutt akkor is ajanlom a gyertyat(a baratom multkor pont ezt a meglepit csinalta nekem,es angyon orultem neki),vegyel neki kisebb aprobb ajandekokat,simogasd,cirogasd,adj neki sok sok puszit(az arcara is meg "jatszatok" is egy kicsit,(egy kicsit gyerekesnek hangzik de nallunk be szokott valni mondjuk mi 16/l a parom meg 17/f de megszoktuk egymast neha csikolni,meg ilyesmi)...remelem tudtam segiteni
2/8 anonim válasza:
Az előttem író mindent elmondott. Esetleg még annyit, hogy menjetek el sétálni egy szép parkba, tó/ folyó partra. Az is idilli tud lenni. Nappal is jó, de egy szép nyári estén még jobb, nézzétek a csillagokat (najó, az már nekem is nyálas), de én pl. szeretek este sétálni, mert főleg ilyenkor nyáron egy csomó kisrágcsálóval lehet találkozni pl. süni, kisegér, patkány, vagy akár gyíkokkal is (ha a barátnőd fél az egerektől azért ne erőltesd :D) Bár ez utóbbi nem a romantikus része, de én szeretem :P
18/L
3/8 A kérdező kommentje:
koszi az otleteket;)..felhasznalom..az biztos..mert en tenyleg 0 vagyok meg ezen a tren..de fejlesztem magam;)
2009. jún. 17. 09:17
4/8 anonim válasza:
Elég jó tippeket kaptál az előttem szólóktól, de én azért megkérdezném, hogy tényleg érdemes megtagadnod önmagad? Ha Te nem vagy ilyen romantikus alkat félő, hogy inkább erőltetett kínlódás lesz mint romantikus. Lehet egyszer kétszer jól sül el ez a dolog, de hosszú távon képtelen leszel "megjátszani" magad. Én inkább leülnék és elmondanám ennek a lánynak, hogy neked ez nem megy. Nem jó "hazugságokra és megjátszásokra" alapozni egy kapcsolatot. Add saját magad!
5/8 A kérdező kommentje:
van benne valami..de az a helyezte h en ugyertem h nem vagyok romantikazo..hogy nem tudodk egyszeruen romantikus pillanatokat tertemteni..de ha neha osszejon annak nagyon orulok es en is nagyon jol erzem magam...szoval enm kell megjatszam magam..csak ahoz nem ertek.hogy hozzak elo ilyen pillanatokat...
2009. jún. 17. 09:50
6/8 anonim válasza:
Ne tegyé semmit, a romantikázás b.zis, puhány embereknek való...
7/8 anonim válasza:
A második vagyok. Az utolsónak (11.15ös). Te egy igazi vérbeli t@hó p@raszt vagy! Bizonyára eddig elég felszínes kapcsolataid voltak, de nem valószínű, hogy többre vágynál ez alapján.
8/8 anonim válasza:
11:15 vagyok újra! Nem vagyok t@hó paraszt.. Lány vagyok, és nekem ez egyenesen visszataszító, nem tehetek róla!
Lehet lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!