Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen ki kell akadni?
Figyelt kérdés
Nekem 7-23-ig próbám volt, nemrég értem haza. a barátom meg azt mondta h nem tudunk ma találkozni, metr tanul. nekem is kapóra jött, mert én is tanultam, aztán megtudtam h 1,5 órára elment hozzá 2-3 haverja.. mert h beugrottak.. kicsit kiakadtam, h miért nem tudott nekem is szólni, h találkozzunk, de nem mondott rá semmit, azt mondta h mi van abban, h elmentek hozzá.. először kiakadtam, aztán most megnyugodtam, megbeszéltem vele, h akkor holnap, mondta h igen, majd még ir h mikor.. áááá, kiakaszt.. de lehet h csak okokat keresek a fölösleges kiakadásra :((2012. ápr. 5. 23:37
11/15 anonim válasza:
"privát probléma"
ez inkább a te problémád. hányni tudnék a hozzád hasonló felfogással rendelkező lányoktól, rémes, hogy ilyeneknek még pasijuk is van.
12/15 A kérdező kommentje:
hányj nyugodtan, csak vigyázz, h le ne hányd magad :D
2012. ápr. 14. 15:34
13/15 anonim válasza:
gratulálok az értelmi szintedhez kislány!
14/15 A kérdező kommentje:
te amiatt csak ne aggódj :) nem tesz jót :)
2012. ápr. 14. 15:37
15/15 anonim válasza:
Ha csak provokálni tudod a kérdezőt, minek válaszolsz a kérdésére? Azt kérdezte, hogy miért nem tudnak rendesen talizni, nem azt, hogy hülyeség-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!