Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire gyerekes? Nem hiszem hogy ezen ki kéne akadni. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok. Több mint 4 évig voltam együtt a barátnőmmel, olyan fél éve szakítottunk. Egy hónapja összejöttem egy csajjal, idézőjelben, és az a baja, hogy én csinálom a volt barátnőm farmját...Ezen akad ki folyamatosan mindig ez a témája...Hogy lehet ilyen gyerekes valaki??
2011. jan. 25. 19:40
1 2
 1/13 napietus ***** válasza:
azért Te sem gyengén vagy gyerekes :P egy játékot játszol helyette tulajdonképpen :) én ezen nem akadnék ki, max. nevetnék rajta egy jót :) szóval összeilletek az új lánnyal szerintem.
2011. jan. 25. 19:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, nem kéne kiakadni azon, hogy a volt barátnőd farmvilljét csinálod, én mondjuk majd lefordultam a székről xD Viszont azért én meggondolnám... a Csaj vagy a Farmville... ne próbáld megfejteni a nőket. :S
2011. jan. 25. 19:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
???nem is értem a kérdést
2011. jan. 25. 19:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem farmville hanem farmerama...de amúgy közös a farm...vagyis általában mindig én csináltam, ezután is, míg ki nem viszem...ezzel nem tudom mi a baj.
2011. jan. 25. 19:47
 5/13 A kérdező kommentje:
És nem hiszem hogy 20 percen múlik egy kapcsolat...:D
2011. jan. 25. 19:47
 6/13 napietus ***** válasza:
maradjunk annyiban hogy egyformán vagytok gyerekesek. ez nem baj, csak ne hányjátok ezt egymás szemére :)
2011. jan. 25. 20:02
 7/13 anonim ***** válasza:
A Barátnődnek teljesen igaza van! Te vagy gyerekes! Ennyi idősen ilyen farmhülyeségekkel foglalkozol?
2011. jan. 26. 08:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen...Nem hiszem hogy az a 20 perc annyira alátenne bárminek is...meg ha már elkezdtük, szeretném befejezni.
2011. jan. 26. 09:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy mindenkiben benne van a játszani vágyás, van, aki kiadja, van aki nem, voltunk gyerekek és tegyük a kezünket a szívünkre: ki az, akiben már nincs meg az játékos kisgyerek?

Második: a volt barátnődnek miért csinálod a farmját? Még ilyen jóban vagytok? Nem csodálom, ha a mostani barátnőd kiakad ezen...

2011. jan. 26. 14:56
 10/13 A kérdező kommentje:
A farm közös...Vagyis ketten kezdtük el,csinálta ő is és én is...Mostanában is néha belép, ugye észreveszem. Beszélni csak ritkán beszélek vele a szakítás óta.
2011. jan. 26. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!