Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez vajon egy lerázó szöveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon egy lerázó szöveg?

Figyelt kérdés
Megpróbálom rövidre fogni,de sajnos,annyira magam alatt vagyok most,gyomorideg,stb,rossz gondolatok,hogy na.Nekem is,páromnak is van lakása.Jártunk egy ideje,de ő annyira szeretett és ragaszkodott hozzám,hogy azon vettem észre magam,1 éve,úgy élünk,mintha házasok lennénk,én alig voltam az én lakásomban.Minden tökéletes,együtt csináltunk mindent,sex is tök jó.Egy nap több szerelmes sms,hívások,stb.Még sorolhatnám a pozitív dolgokat.Egyszer csak,a párom bús komor lett.kb.3 hete.Egyből kérdeztem is,mi a baj.Válasz:semmi.Aztán nem jöttek sms-ek,hívások,elmaradtak a kedves mozdulatok.Pár nap múlva,megint rákérdeztem,van esetleg valakid,vagy megbántottalak,de azt felelte,ne magamba keressem a hibát,sajnos a munkahely nem stabil,de majd igyekszik.Hát,csak romlik a helyzet.Addig nyúztam,amíg nagy nehezen kinyögött egy ilyen mondatot:"Azon vettem magam észre,monoton lett a kapcsolatunk,hiányoznak a készülődések a randira,az izgalom.Azt érzem,mint amikor a házasságomban".16 évig volt házas.Mondtam,jó,akkor mától otthon alszom.Eltelt egy hét,elmentem hozzá,magában gubbasztott,de azért szorosan magához ölelt,de semmi.Két nap múlva hívtam,azaz ma,és az mondta:Egyedül akar lenni,zsong az agya mindenfélétől,ne haragudjak rá,de szeretné,ha megint jönne az az érzés,hogy hiányzom,és jó lenne,ha itt aludnék.Erre én azt feleltem,rendben.Most pedig nagyon ki vagyok.Mit lehet ilyenkor tenni?1-től a munkahelyem is megszűnt,ott legalább elterelődött a gondolatom.
2009. jún. 17. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(

De legalább kiderült...

2009. júl. 16. 15:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Draga, akkor most mi is lett?Egy masik no lepett az eletebe?Ha igy van, akkor nagyon sajnalom es probalj meg tullepni rajta, biztos nagyon nagyon nehez, de nem hiaba az a mondas h AZ IDO MINDENT BEGYOGYIT!!!!!Drukkolok nekd h rendbe jojjenek a dolgaid!
2009. júl. 16. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Azta!Most kezdtem el olvasni a történetedet és mellbe vágott,hogy az derült ki van valakije.Bocs,hogy ezt mondom,de rettenetesen rossz szöveg volt ez az izgalom nincs már a kapcsolatban.Az igaz,hogy én is elhittem volna és persze az ember először magában keresi a hibát és próbál változtatni.

Tényleg nagyon sajnálom,hogy ez derült ki róla,csak azt tudom mondani,amit az elöttem szóló,hogy idővel jobb lesz.Ez biztos.Neki pedig azt kívánom tanulja meg mi az,hogy egyenesnek lenni!

2009. júl. 16. 17:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát minden tiszteletem a tiéd,te végig nagyon kedves,türelmes és hűséges voltál,pedig inkább neked lett volan rá okod hogy megcsald őt.Nem tudom melyik nő viselné el ezt a hisztit amit ugye valószínűleg csak eljátszott.Szerintem ennél a pasinál 100X jobbat érdemelsz,olyasvalakit aki tisztességes és viszonozza a te törődésedet.Kívánom hogy egy normális hapi szegődjön melléd!
2009. júl. 16. 17:50
 15/16 anonim ***** válasza:
igazat adok a 15:5o-nek
2009. júl. 16. 21:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,hogy így együttéreztek velem,sajna nagyon lefogytam,rossz a közérzetem,és melót sem tudok így keresni,de állítólag a gyógyszer,amit felírtak,már lassan hatni kezd,kb.két hete szedem,és talán könnyebb lesz.Sajnos a lányt is ismerem,és,mindig ők lebegnek a szemem előtt,ettől nem tudok szabadulni.És utálom magam,hogy még biztos szeretem ezt a fiút.
2009. júl. 19. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!