Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez vajon egy lerázó szöveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon egy lerázó szöveg?

Figyelt kérdés
Megpróbálom rövidre fogni,de sajnos,annyira magam alatt vagyok most,gyomorideg,stb,rossz gondolatok,hogy na.Nekem is,páromnak is van lakása.Jártunk egy ideje,de ő annyira szeretett és ragaszkodott hozzám,hogy azon vettem észre magam,1 éve,úgy élünk,mintha házasok lennénk,én alig voltam az én lakásomban.Minden tökéletes,együtt csináltunk mindent,sex is tök jó.Egy nap több szerelmes sms,hívások,stb.Még sorolhatnám a pozitív dolgokat.Egyszer csak,a párom bús komor lett.kb.3 hete.Egyből kérdeztem is,mi a baj.Válasz:semmi.Aztán nem jöttek sms-ek,hívások,elmaradtak a kedves mozdulatok.Pár nap múlva,megint rákérdeztem,van esetleg valakid,vagy megbántottalak,de azt felelte,ne magamba keressem a hibát,sajnos a munkahely nem stabil,de majd igyekszik.Hát,csak romlik a helyzet.Addig nyúztam,amíg nagy nehezen kinyögött egy ilyen mondatot:"Azon vettem magam észre,monoton lett a kapcsolatunk,hiányoznak a készülődések a randira,az izgalom.Azt érzem,mint amikor a házasságomban".16 évig volt házas.Mondtam,jó,akkor mától otthon alszom.Eltelt egy hét,elmentem hozzá,magában gubbasztott,de azért szorosan magához ölelt,de semmi.Két nap múlva hívtam,azaz ma,és az mondta:Egyedül akar lenni,zsong az agya mindenfélétől,ne haragudjak rá,de szeretné,ha megint jönne az az érzés,hogy hiányzom,és jó lenne,ha itt aludnék.Erre én azt feleltem,rendben.Most pedig nagyon ki vagyok.Mit lehet ilyenkor tenni?1-től a munkahelyem is megszűnt,ott legalább elterelődött a gondolatom.
2009. jún. 17. 00:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,mindenképen legyél vele türelmes.és probáld feldobni a kapcsolatot töb kirándulás.stb
2009. jún. 17. 00:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthetően írtam.Nem azt szeretné,ha ott aludnék,hanem hogy ez az érzés jöjjön.Tehát,hogy azt gondolja,de jó lenne ha itt lenne.Már mint én ott.Hú,de nehéz leírni egy szitut.
2009. jún. 17. 00:07
 3/16 anonim ***** válasza:
Kicsi türelem, nincs semmi sem veszve.
2009. jún. 17. 00:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nemolyan rózsás a helyzet. ilyenen énis átestem. minden tökéletes volt, a torkomban dobogott a szívem mikor készülődtem a radikra, egyszerűen minden tökéletes volt. aztán ezek elmaradtak, ezek az érzések. de ez elkerülhetetlen. ezt nemlehet örökké fenntartani. előbbutóbb mindenkinél bekövetkezik, h már nincsenek pillangók a hasában mikor készülődik a randira, de ez sztem természetes, és ezekután is fennlehet tartani egy kapcsolatot, sőt a legtöbb kapcsolat ilyen, h már nemfeltétlen várják torokban dobogószívvel a találkozást. de ettől még nincs veszve minden, ezt nemígy kell felfogni. a barátodnak kéne kicsit elgondolkodnai ezen h nemlehet a végletekig eztcsinálni, h csak addig együttlenni vkivel amíg tart az izgalom, mert így sosem fog mégegyszer megállapodni, mert ilyen egyszerűen nemlesz, h örökké izgalmakkal teljesen fogja várni a találkozót. szerintem ezt beszéljétek meg h neki mi erről a véleménye, hogy ő ezt hogy képzelte el, és mik a jövőbeni tervei.
2009. jún. 17. 00:23
 5/16 anonim ***** válasza:
szia!szerintem légy türelmes és várj.adj neki időt hogy rendbe tegye magával a dolgokat.de mindig legyél mellette ha szeretné sms és hasonló kis apróságok mehetnek neki. de ne erőltess semmit
2009. jún. 17. 09:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez érdekes....ha fülig-nyakig szerelmesek vagytok egymásba akkor miért hiányzik neki a "randira való ráizgulás..."én 20 éves lány vagyok, és van egy 3 éve kapcsolatom,de örülök neki h már nem az elején vagyunk az ismerkedési fázisnak, szal nem az a megismerkedő résznél tartunk, h ki mit szeret, mit nem hasonlók. Miért nem örül neki h happí minden és kész???
2009. jún. 17. 09:48
 7/16 anonim ***** válasza:
bocs, happy:)
2009. jún. 17. 09:48
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen,itt a kérdés,miért nem örül.Ő sem tudja.Az idegességtől egész éjjel nagyon rosszul voltam,ma fel is hívtam,azt mondta,lazuljak,ne feszüljek annyira,túl dramatizálom a dolgot.majd felhív.Így csak ő is nyugtalan lesz egész nap,és nem tud koncentrálni a dolgaira./munka keresés,volt feleség váratlan programjai,hogy most kéne a gyerekekkel foglalkozni,pénz kéne,edzésre járni,stb./
2009. jún. 17. 10:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Türelmetlen voltam.Ma elmentem hozzá,de nem változott semmi.Azt mondta,jó lenne megint "kaparni"értem.Ez lehetséges,vagy másra gondoljak?Fiúk,ti is válaszoljatok légyszi.
2009. jún. 19. 15:45
 10/16 A kérdező kommentje:
Sajnos,félrevezetett.Egy hete kiderült,hogy szerelmes lett.Kb.két hónapja tart.Persze tagadta amíg lehetett,de bebizonyítottam neki.Előbb a nő vallott.Komolyan gondolják a kapcsolatukat.Hát ennyit a bizalomról.10 kg ot fogytam,sosem fogom megemészteni,úgy tűnik.
2009. júl. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!