Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mért van az, hog aszép igényes csajok olyan pasit választanak mint egyhányinger?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 20:30
11/22 anonim válasza:
én pl ma láttam egy gyönyörűen kirittyentett kb 18 éves bombázót,aki kézen fogva ment egy kb 16-17 éves rövidnadrágos,edzőcipős,kinyúlt pólós nyúlbélával.
12/22 anonim válasza:
Nem minden esetben gazdagok. Egyik ismerősöm egy bombázó, és egy kegyetlenül ronda, 4 évvel idősebb férfivel van együtt már 3 éve, pedig ahogy elnézem nem gazdagok, teljesen átlagos család. (a csaj 16, a férfi 20)
14/22 anonim válasza:
Én, mint bizonyos értelemben hányinger csodaszép barátnővel rendelkezve azt tudom mondani, hogy minden fejben dől el. A sokpénz és tsai maszlagok meg kamu, jelen esetben legalábbis. Csak éppen nekem (nekünk) vannak értelmi képességeink, nem úgy, mint sokaknak...
15/22 anonim válasza:
Lehet, hogy ezek a csajok olyanokra buknak, akik képesek leírni egy mondatot helyesírási és gépelési hibák nélkül.
16/22 anonim válasza:
én igen igényes lány vagyok , mert nekem mindig fontoss volt a kinézet , öltözék , ápoltság , és most egy olyan barátom van hogy nem add magára , nem ápolja ugy magát és nem a legsyuperebb férfi , de mindig megtud nevetetni és nekem ez fontoss , lehet vele komolyan is beszélni és hülyéskedni is , és meglepődök magamon , hogy egy ilyen fiuval vagyok mikor régebben rá sem néztem egy ilyenre :)
17/22 anonim válasza:
Én sem vagyok kigyúrt páwa raj gyerek. 17 vagyok, mackós alkatú, ennyi erővel miért nem találok nőt? Mert mackós vagyok. Miért mondják hogy tetszik nekik a mackós fiú? Mert így is van. Volt már sok nőm.
Mondjuk van pénzem, meg BMW X6.. Lehet ezért?
19/22 anonim válasza:
És miért van az hogy a szép igényes pasik olyan nőt választanak mint a hányinger?
20/22 A kérdező kommentje:
sztem még nem volt olyan csajom...nem tudom...
talán szeretethiány, elkeseredettség, hogy már régóta nincs nőjük...úgyérzik kell vki akit szerethetnének..
2012. ápr. 6. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!