Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mért van az, hog aszép igényes csajok olyan pasit választanak mint egyhányinger?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 20:30
1/22 anonim válasza:
Mert annak a hányingernek van pénze vagy nagy a farka.
Én is hányinger vagyok, de nem kellek egynek sem, mert se pénzem se nagy farkam nincsne!
3/22 anonim válasza:
sajnos az egyesnek van igaza szintén hányinger vagyok tudom mivel jár.
4/22 anonim válasza:
Lehet hogy akit te hányingernek nevezel,az meg tudja adni a nőnek azt,amit te nem.
5/22 anonim válasza:
inkább kigyurt BMW-s emberbekkere cuppanak rá.
6/22 anonim válasza:
A nagy farok önmagában nem elég, sajnos a sok pénz is kell. Ez tapasztalati tény. :D
7/22 anonim válasza:
"Lehet hogy akit te hányingernek nevezel,az meg tudja adni a nőnek azt,amit te nem."
igen mert nagy f@-ka van meg sok pénze.
8/22 anonim válasza:
A szép igényes nőknek vagy ugyanolyan jól kinéző igényes barátjuk van vagy pedig az általad hányingernek nevezett fazonok akiknek szuper kocsijuk van sok pénzük és mindent megvesznek a nőnek amit csak akarnak.
9/22 anonim válasza:
Ugyan, ugyan... miféle nő az, aki csak pénzre meg nagy farokra vadászik? Kinek kell olyan csaj?
10/22 anonim válasza:
Nem tudom, számodra mi a hányinger kategória, mert nekem maximum a rohadó fogak, koszos körmök, büdös testszag és bodybuilder kinézet lehet az.
Az, hogy szerinted nem egy férfimodell kinézetű pasival vannak még nem jelent semmit. Valószínűleg szeretik.
A pénz nem tart meg sokáig senkit. Csak addig amíg ki tudja forgatni belőle a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!