Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, örülnétek ha a barátnőtök így fogadna?
21 illetve 22 évesek vagyunk, de én még a szüleimmel élek, ő pedig hétközben kollégiumban, hétvégén szülőknél, ezért sajnos ritkán van olyan hogy kettesben tudunk tölteni egy estét/éjszakát. És így nem is tudom őt nagyon meglepni, vacsorával, szexi öltözékkel, ilyesmi. Szombaton viszont erre lehetőség lesz, szüleim elutaznak. Sőt, a barátommal két hete nem is találkoztam, mert külföldön volt, ezért még inkább szeretnék most kedveskedni neki.
Este 8 körül érkezik a barátom, és arra gondoltam, hogy combfixben (ez lesz az első alkalom, hogy ilyet viselek), fekete franciabugyiban és csipkés melltartóban várom, úgy hogy a szobámban az ágy köré gyertyákat teszek, hogy legyen hangulatvilágítás. Gondolom kitaláljátok mi következne ezután (ha 2 hétig nem látjuk egymást, amúgy is nehezen szoktunk bírni magunkkal), utána pedig lezuhanyoznánk együtt, majd tálalnám neki a saját magam által főzött vacsorát (ritkán főzök és inkább csak egyszerű kajákat, biztos meglepődne). A vacsora mellé vinnék egy üveg pezsgőt is. Az este többi része meg ahogy alakul... :)
Fiúk ti egy ilyen estének örülnétek, vagy túl romantikusnak találjátok, vagy egyszerűen nem tetszik? Mit javasoltok még?
Köszi!
21/L
igaz, en lany vagyok, de szerintem, jo otlet :)
na majd a fiuk megmondjak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!