Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A libabőrösség összefügg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A libabőrösség összefügg a szerelemmel?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondja, hogyha csókolgatom vagy puszilgatom az arcát vagy a nyakát totálisan libabőrös lesz és rázza a hideg is néha:$velem is előfordul persze, de az előző pasimmal 1 évig jártam és meg sem hatott, a puszilgatott.. létezik, hogy azért érzem jobban és azért érzékenyebb mert teljesen bele vagyok esve? és ő is belém?:)
2009. jún. 16. 22:39
 1/8 A kérdező kommentje:
unalmas kérdést írtam XD
2009. jún. 16. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem igen :) meg lehet, hogy megtaláltátok egymás erogén zónáit, és úgy csináljátok, ahogy soha senki azelőtt egymásnak :D
2009. jún. 16. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
amikor engem csókolgat a brátnőm ugyan ígyvagyok :)és sztem igen
2009. jún. 16. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
barátnőm* bocsi már estevan :P
2009. jún. 16. 22:51
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ:D akkor jól érzem... mert ilyet már rég éreztem vagy 2 éve és most azt hiszem megint teljesen szerelmes vagyok és olyan jó:):$
2009. jún. 16. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát, nem biztos, hogy a szerelem miatt van, de azt tudom, hogy a párom úgy tud csókolni, ahogy senki más. Beleremeg az egész testem, és hát arra is volt már példa, hogy utcán annyira benedvesedtem tőle, hogy még a nadrágom is olyan lett. Szóval nem részletezem. :)

Az a lényeg, hogy a csókja jobb mindennél, és soha többé nem akarok megcsókolni senki mást, csak őt.

Eddig nem nagyon hittem abban, hogy van, aki "jól csókol", és lehet "rosszul csókolni" is, mert számomra minden csók ugyanolyan volt... Kellemesnek kellemes, de nem mondtam volna egyikre se, hogy "eeeeez aztáááááán..."

Egészen addig, míg a páromat meg nem ismertem, és meg nem csókolt olyan szenvedéllyel, és olyan érzékien...

Szóval nem tudom, hol az igazság.

De ha azt kérdezed, együtt jár -e a szerelemmel a libabőr: libabőrös nem szoktam lenni (az csak a nagyon megható zenéktől tudok, pl Máté Péter: Most élsz, vagy Székely Himnusz), de a páromat szeretem. Mindennél jobban. :)

(23/L)

2009. jún. 16. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
hát én nem tudom hogy van-e a köze a libabőrösségnek hozzá, de én ugy tudom hogy az ember akkor szerelmes mikor áll a fasza.
2009. jún. 17. 00:21
 8/8 A kérdező kommentje:
:D kösziii
2009. jún. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!