Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a pasik?

2012. ápr. 5. 17:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A nők meg állandóan féltékenykednek alaptalanul.
2012. ápr. 5. 18:00
 12/22 anonim ***** válasza:
42%
Most nem mennék bele a nagy vitába, amit már kismilliószor lejátszottam GYIKON (egyetlen eredmény: 89%-ból már csak 84%-os vagyok :D). Igazság szerint a nők sem különbek egy kumma szemmel sem, ami engem felb*sz, hogy mi legalább nem hívjuk a szív parancsának, meg nem takarózunk a szerelemmel, vállaljuk a hormonjainkat...
2012. ápr. 5. 18:07
 13/22 A kérdező kommentje:
nem mondtam én se h nincsenek ilyen nők. nyilvánvaló, h vannak.. de azok a pasik, akik kapcsolatban élnek, szereti őket a barátnőjük, miért csinálják ezt? anno én is ebbe a hibába estem, és ezért is nem értem a dolgot..
2012. ápr. 5. 18:26
 14/22 anonim ***** válasza:

Azokat, akik megint lepontoztak, szívesen hallgatom, miért tették, mert érvek soha nincsenek valamiért.

Azért csinálják, amiért a nők is teszik: nem tudnak a hormonjaiknak megálljt parancsolni. Megkívánsz valakit, és nem bírsz uralkodni magadon. Mint mondtam, engem a nőkben csak az háborít fel, hogy ők azzal mentik ki magukat ilyenkor, hogy szerelmesek. Ha a pasi csinálja, akkor nagyon pattognak, hogy nem vagyunk állatok, bírni kell a farokkal.

Félreértés ne essék, van olyan, hogy az ember elvan egy párkapcsolatban, és találkozik valakivel, akit mintha neki teremtettek volna, ez kínos, nehéz helyzet, de többnyire nem erről van szó.

2012. ápr. 5. 18:32
 15/22 anonim ***** válasza:
30%
Mert gyökerek. Szimpla, egyszerű ok. Kell, hogy bespejzoljon valaki mást, akiért otthagyhatja a nőt, ha megunja. Ha ilyen történik, szinte 100%, hogy a pasi nem gondolja komolyan.
2012. ápr. 5. 20:25
 16/22 A kérdező kommentje:
utolsó előtti, én nő létemre undorítónak tartom, és nem menteném magam semmivel..
2012. ápr. 5. 23:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: köszönöm, ez így helyes.

"Mert gyökerek. Szimpla, egyszerű ok." - bravó, remélem az önkritikád is ilyen fejlett.

"Kell, hogy bespejzoljon valaki mást, akiért otthagyhatja a nőt, ha megunja." - saját tapasztalatom alapján az egyik ágról másikra lendülés gyakoribb a nőknél.

"Ha ilyen történik, szinte 100%, hogy a pasi nem gondolja komolyan." - He?

2012. ápr. 5. 23:59
 18/22 A kérdező kommentje:
"Ha ilyen történik, szinte 100%, hogy a pasi nem gondolja komolyan." - ebben azért van valami.. pl. nekem is most van pasim, akivel okés a cucc, és nem kacsintgatok félre..
2012. ápr. 6. 00:07
 19/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom ha magadra vetted, azokról volt szó, akik ezt művelik : ) Szövegértelmezés 5-ös.

A nők nem tudnak csak úgy túllépni, kell hozzá más. Ha nem is egyből a szakítás után, de kell, mert addig kevesen tudják magukat teljesen túltenni az előzőn.

2012. ápr. 6. 00:09
 20/22 anonim ***** válasza:

- Miért ilyenek a pasik?

- Mert gyökerek...

Nem hiszem, hogy az én szövegértelmezésemmel van a baj.

"A nők nem tudnak csak úgy túllépni, kell hozzá más."

= igazam van

2012. ápr. 6. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!