Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik?
Azokat, akik megint lepontoztak, szívesen hallgatom, miért tették, mert érvek soha nincsenek valamiért.
Azért csinálják, amiért a nők is teszik: nem tudnak a hormonjaiknak megálljt parancsolni. Megkívánsz valakit, és nem bírsz uralkodni magadon. Mint mondtam, engem a nőkben csak az háborít fel, hogy ők azzal mentik ki magukat ilyenkor, hogy szerelmesek. Ha a pasi csinálja, akkor nagyon pattognak, hogy nem vagyunk állatok, bírni kell a farokkal.
Félreértés ne essék, van olyan, hogy az ember elvan egy párkapcsolatban, és találkozik valakivel, akit mintha neki teremtettek volna, ez kínos, nehéz helyzet, de többnyire nem erről van szó.
Kérdezőnek: köszönöm, ez így helyes.
"Mert gyökerek. Szimpla, egyszerű ok." - bravó, remélem az önkritikád is ilyen fejlett.
"Kell, hogy bespejzoljon valaki mást, akiért otthagyhatja a nőt, ha megunja." - saját tapasztalatom alapján az egyik ágról másikra lendülés gyakoribb a nőknél.
"Ha ilyen történik, szinte 100%, hogy a pasi nem gondolja komolyan." - He?
Sajnálom ha magadra vetted, azokról volt szó, akik ezt művelik : ) Szövegértelmezés 5-ös.
A nők nem tudnak csak úgy túllépni, kell hozzá más. Ha nem is egyből a szakítás után, de kell, mert addig kevesen tudják magukat teljesen túltenni az előzőn.
- Miért ilyenek a pasik?
- Mert gyökerek...
Nem hiszem, hogy az én szövegértelmezésemmel van a baj.
"A nők nem tudnak csak úgy túllépni, kell hozzá más."
= igazam van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!