Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a párom nem féltékeny?
Gondolkodj el és ha kell lépj.....
Aszem ez a kihűlés felé tart illetve az előtt van, egy pasi ha nem féltékeny ilyenekre nem szeret igazán....
Mondani nem kell elég ha csak kimutatná, de azt hiszem ezt sem teszi meg 28/f
2009. jún. 16. 22:23
hát nem akarlak elkeseríteni de a kapcsolatottok szmára nem olyan fontos,mint neked... (szerintem)
2009. jún. 16. 22:24
3/18 A kérdező kommentje:
Amúgy ugyanúgy bújik meg minden csak nem tudom egy ideje nagyon furcsa!!
20/L
AZ en parom sem feltekeny egyaltalan,tudja,hogy nincs oka,ha pedig egy masik srac bokol nekem,csak buszke arra,hogy en az ove vagyok:)
Az elejen en is furcsalottam,de aztan belegondoltam,hogy mennyire jo es ritka az ilyen ember.Sok embernek az eletet mennyire megkeseriti az,hogy a parja betegesen feltekeny.Sztem orulj neki,hogy benned is ennyire megbizik a parod,es meg mielott olyanokra gondolnal,hogy biztos nem szeret azert nem feltekeny,ez butasag,attol meg o szeret teged es felt,csak nem a zoldszemu kis szornyeteg iranyitja:) sok boldogsagot:)
2009. jún. 16. 22:26
5/18 A kérdező kommentje:
Viszont erre én is rájöttem,hogy több mint valószinű nekem fontosabb a kapcsolatunk!!Én még most is épp olyan szerelmes vagyok mint 4és fél évvel ezelőtt...!!!!!
viszont,ha furcsa is akkor az mar lehet rossz jel,de onmagaban az,hogy nem feltekeny az csak szerencse:D- te ismered a parod es tudod,hogy sosem votl feltekeny vagy csak egy ideje nem erdekli.hogy mi van veled-utolso voltam:)
2009. jún. 16. 22:28
7/18 A kérdező kommentje:
De régen féltékeny volt nagyon.........:(((
8/18 A kérdező kommentje:
amugy azt mondta mikor kérdeztem,hogy mikor meg lesz rá az ok hogy az legyen majd akkor az lesz!!!!Szerintetek????
Lehet az ido folyaman azert mult el a feltekenyseg ,mert elkezdett bizni benned es latja,hogy nincs oka onmagat enni,mert nem kavarsz mas sracokkal( gondolom ez igy van).Sztem nem kell mindig a legrosszabbra gondolni:) nyugi:)
2009. jún. 16. 22:41
Amennyiben a furcsa viselkedes alatt azt erted,hogy nem feltekeny mar az nem hinnem,hogy rosszat jelent.Ha kozben kimaradozik,lemondja a kozos talalkatokat,hazugsagokon kapod rajta akkor elgondolkozhatsz,de most meg nincs okod az aggodalomra velemenyem szerint:)
2009. jún. 16. 22:43
Kapcsolódó kérdések: