Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom féltékeny a nőgyógyászra. Most tegyek úgy, mintha nem kellene levetkőznöm?
ugyanis endokrinológushoz kell mennem a rendszertelen havi vérzés miatt, amely orvos szintén szülész/nőgyógyász plusz endokrinológus(ért a hormonokhoz)
mivel férfi (de nőt nem találok a városomban - máshova meg nem megyek) a párom egyenesen tiltja, hogy levetkőzzek.
most azt kamuztam neki, hogy úgy is csak vérvételre fog beutalni, meg a hormonvizsgálathoz, nem kell vetkőzni, de szerintem kell...
szóval jogos, hogy füllentgetek a saját a barátomnak.
ugye?
én dobnám az ilyen hülyét :) mit gondol a szrencsétlen, a rákszűrés hogyan zajlik?
bocs, de a pasid egy idióta. mondd el neki, hogyan zajlik a vizsgálat, ha nem tetszik neki, indulhat is. az meg milyen már, hogy tiltja? gyámod talán?
úgy gondolja, hogy a férfi nőgyógyászok 100% hogy bepróbálkoznak a nőknél, és össze is jön ez, az.
ez teljes meggyőződése.
ez tényleg így lenne?
valakinek tapasztalat?
A párodat sürgősen vidd el egy agyturkászhoz,mert valami nagyon nem stimmel nála..
Viccet félre téve..Ha ez már ilyen gondot okoz,akkor érdemese elgondolkodni azon,hogy van -e értelme ennek a kapcsolatnak..Mi lesz később ha ne adj isten házasok lesztek,és terhes leszel??
Ne menj dolgozni,mert a főnököd rád néz amikor veled beszél?? Vagy otthon te magad rágod el a köldök zsinórt ha szülni fogsz,mert senki nem láthatja a nemiszervedet???
8 általános..
ilyen segghülyét :D
elrágom a köldökzsinórt?
ez jó :)
javítok..vágod és nem rágod(bár úgy se rossz)
Egyébként én még soha nem hallottam olyat,hogy egy nőgyógyász kikezdjen a betegével..Naponta legalább 50 puncit látnak,és nem hiszem,hogy nekik az jár a fejükbe,hogy melyik nőt csábítsák el..Ennél azért fontosabb az állásuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!