Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért futamodom meg mindig? Ennyire nem vagyok alkalmas társnak?
Istenem, bár mentem volna pszichológusnak!!! Most sokkal szakszerűbben tudnám kiélni magam. Ez egyfajta automatizmus, és jól érzed, hogy ez kicsit "tőled idegen", vagyis nem egészen téged fejez ki. Hogy az okát megmondjam, nem elég az infó, meg én is csak lelkes amatőr vagyok, de ha valami hasonló hülyeséget vélek felfedezni magamon, akkor megpróbálom feltérképezni az okát, és valahogy így megszabadulni tőle. Nekem - félre ne érts, én aztán nem vagyok példaértékű - viszonylag stresszmentesre sikerült így az életem :)
K
Biztos van valami látens oka. Ez annak a tipikus esete, hogy az ember nem tudja kimutatni azt, amit valójában érez, és lehet ennek számtalan oka. Valójában fél attól, hogy akit szeret közel engedi magához, és ezzel kiszolgáltatottá válik, rejtett uralkodási/dominancia vágy motiválja. Ezek rejtett okok, vagyis előtted is rejtve vannak, arra várnak, hogy feltárd őket, és így jobban megismerd magad. Ha gondolod kicsit talán tudok benne segíteni, de persze ahhoz az kell, hogy írj erről az egészről egy kicsit részletesebben, privátban.
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!