Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtöl, incselkedik anyukámmal, ergo flörtöl velem?
Nyáron összeismerkedtem egy nálam 7 évvel idősebb ffival. Anyukám munkatársával...Ő keresett meg engem. Már az elején(főleg az ő részéről) voltak gondok, korkülönbség, anyukám megnehezítette a dolgot, az én tapasztalatlanságom, előző párkapcsolatok nyomai szval volt itt minden...
Megszakadt a kapcsolatunk, mikor elmondtam neki, h én beleszerettem...Tudom, teljesen megkavarta ez az egyetlen kis szó,mert nem számított rá. Ő kihasznált engem, bántott, volt megalázó pillanat is. Nem tudom, h ez a jelleméből vagy inkább abból fakadt, h nem tudta megoldani a problémát. Ettől függetlenül nagyon bensőséges volt a kapcsolatunk. Olyan dolgokat tudunk egymásról, amik néha számomra már számomra is meglepőek...
5 hónapja nem beszélünk, semmit, egy szót se, sehol és bevallom hiányzik. Nem tudnék vele már párkapcsolatot elképzelni, de hiányzik az ölelése vagy, h megbeszéljek vele olyan dolgokat, amiket mással soha nem tudtam.
A munkahelyi helyzetük kicsit változott anyukámmal, elkezdtek haverkodni, viccelődni, olykor belekeverni a szexualitást a beszédbe( ez főként persze nem anyukámtól származik)...
Anyum szerint azért csinálja ezt, mert engem lát benne. Ezt amikor együtt voltunk is hangoztatta, h nagyon hasonlítok rá...
Mit gondoltok, van ennek vmi mögöttes jelentése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!