Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtöl, incselkedik anyukámmal, ergo flörtöl velem?
Nyáron összeismerkedtem egy nálam 7 évvel idősebb ffival. Anyukám munkatársával...Ő keresett meg engem. Már az elején(főleg az ő részéről) voltak gondok, korkülönbség, anyukám megnehezítette a dolgot, az én tapasztalatlanságom, előző párkapcsolatok nyomai szval volt itt minden...
Megszakadt a kapcsolatunk, mikor elmondtam neki, h én beleszerettem...Tudom, teljesen megkavarta ez az egyetlen kis szó,mert nem számított rá. Ő kihasznált engem, bántott, volt megalázó pillanat is. Nem tudom, h ez a jelleméből vagy inkább abból fakadt, h nem tudta megoldani a problémát. Ettől függetlenül nagyon bensőséges volt a kapcsolatunk. Olyan dolgokat tudunk egymásról, amik néha számomra már számomra is meglepőek...
5 hónapja nem beszélünk, semmit, egy szót se, sehol és bevallom hiányzik. Nem tudnék vele már párkapcsolatot elképzelni, de hiányzik az ölelése vagy, h megbeszéljek vele olyan dolgokat, amiket mással soha nem tudtam.
A munkahelyi helyzetük kicsit változott anyukámmal, elkezdtek haverkodni, viccelődni, olykor belekeverni a szexualitást a beszédbe( ez főként persze nem anyukámtól származik)...
Anyum szerint azért csinálja ezt, mert engem lát benne. Ezt amikor együtt voltunk is hangoztatta, h nagyon hasonlítok rá...
Mit gondoltok, van ennek vmi mögöttes jelentése?
"Csak hiányzik és már kapaszkodom minden kis reménysugárba."
Pont te vagy az,aki többet lát a dologba..Az,hogy anyáddal flörtöl nem azt jelenti,hogy veled flörtöl..ha veled flörtölne,az lenne reménysugár,bár kellene a halálnak egy olyan pasi,aki előtte az anyámnak csapja a szelet..Lépj tovább,keress más embert magadnak!
Kis kieg:
Ez a hova dughatnám a pö/csömet kategória,amikor már minden mindegy..Valaki csak szétteszi a lábát,hogy ki és miért már nem számít,meleg legyen és csússzon.:/
Hülyeség volt feltennem ezt a kérdést. nem akar semmit az anyámtól, ez egyszerű munkahelyi viccelődés...
Pláne nem akarna összejönni egy olyan nővel, aki az anyjával egy korú. Simán talál magának olyat, aki fiatal, hozz illő...
Amúgy meg, ugyanezt csinálta, mikor összejöttünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!