Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kedvelnek a szülei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kedvelnek a szülei?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, másfél éve.. mindketten 16évesek vagyunk..és még sosem voltam náluk, és ő se nálunk.Igazából ha ő elhívna hozzájuk akkor én is elhívnám ide, de aztmondta hozzánk nem akar jönni, és magukhoz azért nem hív mert szégyell..ezmelett az anyukája max 2x látott de akkor is lek*rvázott.Pedig én nem vagyok egy olyan típusú lány.Hol pedig engem "istenít", hogy a fia miért nem vesz rólam példát egyes dolgokban..én ezt nem értem, és össze is zavart mostmár teljesen.. :S:S
2009. jún. 16. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem a helyedben az zavarna hogy a pasim szégyell...hát akkor keressen mást.
2009. jún. 16. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ideje lenne megismerkedni egymás szüleivel, azt hiszem, így másfél év együttjárás után. Látatlanban nem is fog egyik "szülői gárda" sem odáig lenni a gyereke párjáért. Másrészt: Mi az, hogy szégyell téged a szülei előtt?
2009. jún. 16. 20:35
 3/7 A kérdező kommentje:
azt mondta, hogy ő mindig is egy ilyen típusú ember volt.. már kiskorában is.. de most már hogy lenne nekem kedvem a szüleivel megismerkedni ha lehordtak mindennek??:/
2009. jún. 16. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Te írtad, idézem: "Hol pedig engem "istenít", hogy a fia miért nem vesz rólam példát egyes dolgokban.." Szerintem egyszerűen csak nem ismer, aztán hol jót, hol rosszat mond rólad. Ezért kellene végre megismerkednetek egymás szüleivel személyesen, nem csak úgy, hogy láttad már az utcán.
2009. jún. 16. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy véletlenül "norvég"? Ha nem akkor tényleg a szülőkkel való megismerkedés lenne a legjobb megoldás. Lehet, hogy éppen az a bajuk veled, hogy még nem is ismernek igazán, de a fiukat "elveszed" tőlük :)
2009. jún. 16. 21:01
 6/7 A kérdező kommentje:
"norvég"??azmi?
2009. jún. 17. 07:46
 7/7 A kérdező kommentje:
*mert gondolom nem nemzetiségileg értetted ×)
2009. jún. 17. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!