Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm aki nagyon fontos nekem és állandóan a múltjával bántom pedig én nem vagyok az a fajta csak én már teljesen szerelmes vagyok gondolom van aki érti:/ Mit tegyek h ne zaklassam a hülyeségeimmel folyton:S?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 19:54
11/16 anonim válasza:
Értem! És ha esetleg bevallja, hogy igen, volt valami, akkor békén hagynád a témával?
12/16 A kérdező kommentje:
Akkor biztos, de lehet átértékelném a dolgokat h eddig kamuzott nekem..
2009. jún. 16. 20:52
13/16 anonim válasza:
Hát, az is igaz! De az is előfordulhat, hogy a volt pasi elhintette, hogy "ez a csaj megvolt", aztán mindeni bevette!
De szerintem hagyd a témát! Mert, ha tényleg úgy van, ahogy a párod mondja, és megunja, hogy ezzel piszkálod, aztán elhagy, az meg neked se jó! Lépj túl a dolgon, szerintem! Értelme nincs ezen agyalni, ami volt volt! Az már sosem fog kiderülni, mi volt! Annyit nem ér az egész, hogy tönkremenjen miatta a kapcsolatod! Nem?
Na, remélem tudtam segiteni! Majdnem átmentünk msn-be! :D
14/16 A kérdező kommentje:
Am jha x)
Köszi, segített..(:
2009. jún. 17. 09:29
15/16 anonim válasza:
Akkor örülök,hogy segíthettem! :D
16/16 Nóra:) válasza:
Tisztázzátok az egészet, lehet hogy csak kíváncsi vagy, vagy ezzel töltöd ki a dühödet, ami nem jó. Kérj bocsánatot, mondd meg neki, hogy nem akarod ezt, csak kicsúszik. Mondj te is neki valami személyeset, hogyha legközelebb megbántod visszavághasson, úgy talán leszoksz róla. Csak aztán ne legyen ebből veszekedés ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!