Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részetek mindent elsöprő, szerelemben?
Mint a filmekben? :) vagy ez tényleg csak a filmekben létezik??
Mikor meglátod a torkod a szívedben dobog, a szíved hevesen ver, szinte meghalnál a csókjáért, szédülsz mikor átölel stb. :)
Volt, de nem volt köztünk kapcsolat. Mármint 7 hónapig szerettük egymást, én elmondtam neki, ő nem. Próbálta velem éreztetni, nagyjából gondoltam is rá. Találkoztunk egyszer, nagyon jó volt, alig tudtam hazamenni, kb. mintha detoxba ittam volna magam.:DD
Találkoztunk még egyszer, felszálltam a vonatra, nem láttam sehol, mert utánam jött a vonatra, hazakísért.
Aztán a haverjai is ott voltak, és ezzel be is fúccsolt az egész. Mert szerinte én 'lesz*rtam' őt (már bocsánat).
De imádtam vele minden beszélgetést és pillanatot.:)
Nem, egyedül a szédülés volt ha megölelt, meg volt pár filmbeillő jelenet, de az meg mással. :D Talán majd idővel.
20/N
Bárcsak lett volna:) Csak próbálom elképzelni, a filmeket átérezni de biztos nem ugyanaz. 18L
Ilyenkor mindig az a kérdés, hogy miért van ez? Én vagyok túl hülye/csúnya/unalmas stb vagy csak egyszerűen szerencsétlen?:)
Egyszer már voltam ilyen szerelmes egy srácba, de sajnos egyoldalú volt :(
Remélem, megint leszek majd ilyen szerelmes, de úgy, hogy az viszonzott legyen :)
24/L
Igen de csak egyoldalú :(
Egész nap rá gondolok, annak is örülök ha látom és rám néz.
Úgy tudnám leírni az ilyet, hogyha viszonzásra talál, akkor az olyan, mintha minden egyes perc, amit vele töltesz, lopott tűz lenne a Mennyországból. Ha pedig nem talál viszonzásra, nyomorba dönt.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!