Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelemben volt már részetek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 16:46
1/21 anonim válasza:
volt és iszonyatos rossz érzés,sokat szenvedtem és sírtam is, de mivel tudtam h nem fogja viszonozni így megpróbáltam elfelejteni, szerencsére túl vagyok rajta és egy boldog kapcsolatban élek
2/21 anonim válasza:
volt..es nagyon nehezen tettem tul magam rajta .De sikerult.
3/21 anonim válasza:
nekem is volt,egy fel evig voltunk egyutt(az elejen meg szerelmes volt belem az o allitasa szerint en nem tudhatom hogy szeretett-e vagy sem,de meglehet hogy igen) aztan meg ket evig jarkalt utanam pedig o szakitott,de enek mar lassan 3eve,es azota van egy tobb mint egy eves kapcsolatom,es most nagyon jol erzem magam,meg anno sokat isrtam de mar reg volt,es mar tobbet nem is lesz olyan...
4/21 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek (:
Nekem is párszor, de annyira nem viselt meg.
5/21 anonim válasza:
Nekem nem volt.De szenvedek néha eleget a mostani kapcsolatomban
6/21 anonim válasza:
Nekem volt egy platoi szerelmem kb 2 évig. Egy buliban találkoztunk és addig még egy srác sem volt rám olyan hatással mint ő. Telefonszámcsere meg a beígért "Majd hívlak!" Nem hívott és én hülye kétszer is felhívtam. De ő már nem ragaszkodott hozzám. Sajnos 2 évig folyamatosan ő jár a fejemben és amikor a városban hirtelen megláttam mindig elkezdett erősen dobogni a szívem. Szerencsére túlléptem már a dolgon, de nem kívánom senkinek sem a viszonzatlan szerelmet.
7/21 anonim válasza:
Nekem most is van részem. Szörnyű.
8/21 anonim válasza:
volt és szar . De kinek nem ?ha minden szerelem összejönne hosszú érzelmekkel mivé lenne ez a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!