Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelemben volt már részetek?
Nekem sajnos most is van benne részem...ráadásul az osztálytársam. Mikor suli van akkor ugye mindig látom őt...nagyon rossz. Úgy nem lehet elfelejteni valakit,ha minden nap látod az illetőt. Mostmár 4 éve tart az én reménytelen szerelmem...mind1 már csak 2 évig leszünk oszt.társak. Utána valószínűleg soha többet nem látom és elfelejthetem életem 1. szerelmét. Jó mi? Tudod mi a rossz ebben az egészben? Amikor beérek a suliba,akkor rögtön őt keresem a szememmel. Ha nem jön suliba,akkor egész nap azon gondolkodom,hogy mi lehet vele,miért nem jött? Reggel mindig úgy öltözöm fel,hogy neki akarok tetszeni. Mindig csak rá gondolok...sőt legtöbbször róla is álmodom. 4 éve csinálom ezt...de hogy minek? Úgy is tudom,hogy nincs értelme,de mégis...
Azt hiszem soha többé nem akarok szerelmes lenni. Ha ez a szerelem akkor inkább nem kérek belőle...
Mindenem odaadnám,ha csak egy kicsit is szeretne. De mivel ez soha nem fog megtörténni...ezért már azzal is megelégszem,ha csak nézhetem és látom,hogy ő boldog. A legrosszabb az,amikor más lányokkal látom együtt...
Olyan kár,hogy én nem lehetek az a lány,akit szeretni tudna...bármit megtennék érte. Már bánom,hogy annó bevalottam neki,hogy szeretem....ha nem tettem volna akkor nem kaptam volna visszautasítást és legalább a remény megmaradt volna. Bocsi hogy hosszú voltam...
üdv: 17/L
Abban vagyok most először. :( Hát ha még barátnője is lenne...nem is tudom mi lenne velem. :'(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!