Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszonzatlan szerelemben volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelemben volt már részetek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 16:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Olyan, akit én szerettem viszonzatlanul, volt 5 éven keresztül.Olyanról, aki engem szeretett, nem tudok.
2009. jún. 25. 21:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Pont most vagyok túl egy ilyen viszonzatlan szerelmen... de túl tettem magam rajta. Szenvedés volt, de sikerült kiszeretnem az illetőből...szerencsére. Szerintem amúgy (mint már fentebb is írták), mindenkinek volt már ilyenje :/ vagy "csak" az emberek 96-97%-nak.
2009. jún. 29. 01:38
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sajnos most is van benne részem...ráadásul az osztálytársam. Mikor suli van akkor ugye mindig látom őt...nagyon rossz. Úgy nem lehet elfelejteni valakit,ha minden nap látod az illetőt. Mostmár 4 éve tart az én reménytelen szerelmem...mind1 már csak 2 évig leszünk oszt.társak. Utána valószínűleg soha többet nem látom és elfelejthetem életem 1. szerelmét. Jó mi? Tudod mi a rossz ebben az egészben? Amikor beérek a suliba,akkor rögtön őt keresem a szememmel. Ha nem jön suliba,akkor egész nap azon gondolkodom,hogy mi lehet vele,miért nem jött? Reggel mindig úgy öltözöm fel,hogy neki akarok tetszeni. Mindig csak rá gondolok...sőt legtöbbször róla is álmodom. 4 éve csinálom ezt...de hogy minek? Úgy is tudom,hogy nincs értelme,de mégis...

Azt hiszem soha többé nem akarok szerelmes lenni. Ha ez a szerelem akkor inkább nem kérek belőle...

Mindenem odaadnám,ha csak egy kicsit is szeretne. De mivel ez soha nem fog megtörténni...ezért már azzal is megelégszem,ha csak nézhetem és látom,hogy ő boldog. A legrosszabb az,amikor más lányokkal látom együtt...

Olyan kár,hogy én nem lehetek az a lány,akit szeretni tudna...bármit megtennék érte. Már bánom,hogy annó bevalottam neki,hogy szeretem....ha nem tettem volna akkor nem kaptam volna visszautasítást és legalább a remény megmaradt volna. Bocsi hogy hosszú voltam...

üdv: 17/L

2009. júl. 8. 12:32
 14/21 anonim ***** válasza:
15%
Úgy vettem észre,azokat felpontozzátok akinek volt.ilyen hülyeséget...:S
2009. júl. 11. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, szörnyű érzés, 3 ilyen "szerelmem" is volt, mielőtt összejöttem a jelenlegi párommal. Azt hittem én már nem kellekk senkinek. Az utolsó "szerelmem" nagyon összetörte a szivem, hogy visszautasitott, és láttam, ahogy más lánynak udvarol, majd összejön az egyik barátnőmmel. Nem kivánom senkinek. Még mindig megdobban a szívem ha látom. Pedig már van párom és őt szeretem, remélem el tudom majd felejteni valaha. Rossz érzés hogy fejben "megcsalom" a párom...
2009. okt. 15. 19:20
 16/21 anonim válasza:
Persze hogy. 14 vagyok, és eddig csak az van. Annál jobb mint ami eddig volt, vagyis a semmi. Mindig arról álmodozok, hogy milyen lenne vele lenni. :)
2010. jan. 16. 15:34
 17/21 anonim ***** válasza:

Abban vagyok most először. :( Hát ha még barátnője is lenne...nem is tudom mi lenne velem. :'(

16/L

2010. máj. 9. 20:49
 18/21 anonim ***** válasza:
3 és fél évig nem tudtam kiheverni...
2010. jún. 8. 18:47
 19/21 anonim ***** válasza:
jelenleg is van :(
2010. júl. 12. 13:18
 20/21 anonim válasza:
az a nagy szívás hogy mikor már végre kiheverem mindig valahogy újra megkeres és jóbarátok leszünk és megint megszeretem nem bírom már :'(
2010. szept. 26. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!