Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van rá esély h összejöjjek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély h összejöjjek a volt szerelmemmel?

Figyelt kérdés

kb. 8 éve nem láttuk egymást és a jövő héten találkozunk van rá esély h újra összejöjjünk? - elvileg szingli-

mit "vessek be" h újra összejöjjünk?

2009. jún. 16. 19:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
csak értelmes válaszokat várok
2009. jún. 16. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha ő is össze akar jönni újra veled, akkor nincs amiért azon gyötörd magad h "mit vess be" ... :)
2009. jún. 16. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Felhozhatod a régi közös jó emlékeket..
2009. jún. 16. 19:54
 4/11 anonim válasza:
100%
a legjobb ha saját magadat adod....sztem semmi más nem számít.
2009. jún. 16. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

8 éve? Lehet azóta úgy meg változott, hogy nem is biztos,hogy bejön neked!

De ha mégis, akkor csak magadat add! Te kelljél neki, ne valami megjátszott valaki!

Öltözz úgy,hogy neked kényelmes legyen, ne kelljen azon aggódni, hogy "most ez így itt kilátszódhat" meg hasonlok!

Én voltam úgy randizni! Gáz volt, nem tudtam jól érezni magam! Baromi csinos akartam lenni! Lehet az voltam, de rosszul éreztem magam!

Hát, ennyi, azt hiszem! Sok sikert! :D

2009. jún. 16. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
az szép ha 8 éve már. szerintem összejöhettek simán ha minden jól alakul légy öngamad és a többi jön magától ;) hajrá!
2009. jún. 16. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó lesz az, csak viselkedj természetesen, ne próbáld megjátszani magad, légy udvarias, kedves, hallgasd meg amit mond, figyelj rá, ne nyomulj nagyon. Menni fog, sok sikert!!! Drukkolok!
2009. jún. 16. 21:25
 8/11 A kérdező kommentje:

hú köszi ezeket a szép szavakat,

majd írok h mi lett ;)

2009. jún. 16. 21:45
 9/11 anonim ***** válasza:
jövőhét még qrva messze van, találkozzatok inkább a héten, érdekel az eredmény! Mert hasonló helyzetben vagyok! Drukkolok én is! :)
2009. jún. 17. 13:07
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi h szorítasz értem de most elutazott és csak vasárnap jön vissza
2009. jún. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!