Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon ciki ha 15 évesen még egyszer sem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 16:30
2/9 anonim válasza:
nekem se volt és én is annyi vagyok:(
6/9 anonim válasza:
Kényszerből ne szerezz barátnőt, mert úgysem fogsz tudni neki annyit adni, mint annak a lánynak, akit igazán szeretsz.
7/9 anonim válasza:
én 19 vagyok és nekem sem volt még soha.
8/9 anonim válasza:
Menjél már, rengetegeknek csak a szex miatt van barátnője, én például nem tudnék egy olyan lánnyal sétálgatni kéz a kézben aki nem lenne több számomra egy intim bilinél...
(biztos vannak akik tényleg nagyon közel állnak egymáshoz, de a nagy rész, hetente/havonta váltogatja a barátnőjét, igaz olyan több éves kapcsolatok is vannak, hogy simán felrúgná azt, az adott férfi vagy nő, és felszínes kapcsolatok nekem nem kellenek, ha csak elélvezést akarok: ágyon hassal, és néhány perc múlva gőzölgő fejjel spriccelek mint egy vadbika... :) vagy már ötéves korom óta :)
9/9 anonim válasza:
Fiatal vagy még, ne parázz ezen. Viszont nem baj, ha ismerkedsz. Nem feltétlen kell, hogy kapcsolat legyen belőle, inkább csak amolyan "bandázás" :) Ha meg esetleg alakul majd valami, akkor hagyni kell, had menjen minden a maga útján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!