Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy ne stresszeljen annyit?
A barátommal 1 éve ismerjük egymást, nagyon jó barátokból lettünk egy pár 3 hónapja. 1-2 hete teljesen kikészíti magát: egész nap tanul, minden szabad percében és lyukasórában, vagy ellógja az unalmasnak tartott órát és otthon azonnal elkezdi magolni az anyagot.
Esténként pedig edzésre vagy kondizni megy, nagy ritkán sörözni a haverokkal. Hamar alszik, mert reggel suli.
A tanulást tiszteletben tartom, én is tanulok. Csakhogy nekem van hobbim, eljárok néha bulizni, vásárolni, programokat szervezek.
Kell a lazulás mindenkinek, nem? Neki nem. Pont ettől készül ki. Lefárasztja magát és nem hagyja hogy segítsek.
Nem akar velem szinte találkozni sem, mert én is 'lefárasztanám'. Szerintem heti 1-2 órába nem hal bele.
Rosszul esik, hogy nem törődik velem, de a vizsgaidőszakig kénytelen leszek kibírni.
Nagyon szeretjük egymást, az első 2 hónapban elvitt romantikus helyekre, írt nekem verset, sokat beszélgettünk. Azt mondja most nagyon fáradt és muszáj nyárig nagyon tanulnia.
Sajnos már az is eszembe jutott, hogy szakemberre lenne szüksége. Volt hogy napokig magába fordult, depizett, hogy meg fog bukni és hogy nem tud velem eleget lenni és jobbat érdemelnék.
Pedig nem egy szerencsétlen fajta, csak kevés az önbizalma.
Hogyan könnyíthetnék a terhein? Van, hogy napokig nem keres, nem válaszol az sms-emre sem, persze nem bombázom állandóan telefonon.
Hogyan győzzem meg, hogy ez így nem élet és pihenjen és lazuljon is néha?
ma 17:10
Természetesen nem a három műszakkal van baj. Egy erősebb egyetemen az ember olyan életet él, mintha három műszakban dolgozna. Evvel nincs gond. Hisz tanulni kell.
akkor ez fura
egy egészséges férfi legyen vallásos vagy sem kívánja az együttlétet a barátnőjével, oké hogy nem ezen alapszik a kapcsolat de szerintem egyik fontos támpillére a szexuális együttlét akárki akármit mond.
én állandóan kívánom a barátnőmet és kergetem amíg csak lehet, ő is kíván engem és sokat vagyunk együtt, imádjuk egymást, 2 hetet nem tudnék elképzelni szex nélkül persze lehetnek kivételek, de akkor is ez fura...
Kedves Kérdező a 30-as bejegyzésed alapján gondolom, hogy egyszerűen csak nem szeret.
Mert ez az egy, ami változott korábbhoz képest, akkor is sokat kellett tanulnia, akkor is vallásosan volt nevelve, mégis nőként kezelt, fogadott el, kívánt téged.
Most meg nem, - már nem.
A suliban vannak kötelezettségei, OK, - de egy kapcsolatban is vannak - pl. hogy figyelembe vegye a párja igényeit, és hát nem tűnsz egy követelőző libának.
Lényegében semmibe vesz, nem?
Az meg milyen b*zeráns dolog, hogy inkább konditerembe megy, mint a nőjéhez???
időközben volt 1 hét szünetünk, gondolkodásra kért időt
majd 3 nap után jött, hogy nem bírja nélkülem, újabb 3 nap után pedig csodás hétvégét töltöttünk együtt!
persze nem változott meg, ugyanolyan mint régen
kommunikálni nagyon nehéz vele, hogy lehet rávenni egy pasit egy kis beszélgetésre?
Na, ez kedvező fordulat.
Mondjuk, most neki kell pedáloznia, hirdesd ki a házirendet
beszélgetés, szeretkezés, aztán mehet kondizni!
Azt mondtad, vallásos.
Ha komolyan az, nemcsak templomba járó, akkor hirtelen ezt találtam:
"Mit tanít a Biblia a beszéd hatalmáról?
Azt, hogy a szónak ereje van, régóta tudják az emberek, és azok, akik ragaszkodnak a hírközlő eszközök (ezt így magyarul is lehet mondani) birtoklásához, ezt komolyan veszik. A kérdés csak az, hogy mit és milyen indulattal beszél valaki. Minden beszédet a tartalma és a mögötte rejlő szándék, idegen szóval: motiváció, minősít. Minden beszédnek az erkölcsi minősége attól függ, hogy mi hangzik el, s mi célból mondja azt az illető.
Mindnyájan tudjuk, hogy a beszédet lehet jóra és gonoszra is használni. Megható személyes tapasztalataim vannak arról, hogy életem egy-egy nehéz helyzetében egy-egy szívből jövő igaz mondat, néha csupán néhány szó hogy meg tudott vigasztalni, bátorítani, új életkedvet adni, vagy inteni, valami hamisságot leleplezni, és az életemet újra jó irányba fordítani.
Bizony igaz az, amit az Ézsaiás 50-ben olvasunk, hogy Isten tud olyan beszédet adni a szánkba, amivel erősíthetjük a megfáradtakat. Ilyen ereje is van a beszédnek"
- kérd meg ezt magyarázza el neked...
(A nem-beszéd tehát semmiképpen sem Istentől van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!