Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem a pasimat, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a pasimat, miért csinálja ezt? 20/L

Figyelt kérdés
fél éve vagyunk egyűt de már néha olyan mint egy kisgyerek akinek hiába magyarázok akármit nem érti meg.A múltkor összevesztűnk mert ő szerinte nem harcolok azért hogy egyűt maradhasunk pedig én mindent megteszek,most legutoljára meg az volt a baja hogy egy órval később tudtam csak lemenni hozzá és azt írta hogy biztos azért mert nem hiányzok neki,sőt még újév után se nagyon akart hazaengedni pedig muszáj volt mert még suliba járok.Azelőtt nem volt ilyen,a barátom 21 éves.
2012. jan. 19. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
elég nagy f.sz a barátod
2012. jan. 19. 20:09
 2/10 zseni001 ***** válasza:
Hülye a barátod
2012. jan. 19. 20:09
 3/10 Click0218 válasza:
az előttem levő két hozzászólótól tudtam volna szebben fogalmazni...de nem akarok mert igaz.
2012. jan. 19. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, ő hogyan látja ezeket a problémákat. Meglepődnél, mennyire láthat máshogy egy helyzetet két ember.
2012. jan. 19. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
ahogy te elmondtad azok alapján tényleg az első hozzászólóknak van igaza, de nem ismerjük a barátod verzióját. kérdezz rá, hogy miért ilyen...ha eddig nem volt akkor valószínű valami történt..
2012. jan. 19. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
A harcolásnál még azt gondoltam lehet igaza van, de hogy nem enged haza az már nem szép dolog. Mondjuk, ha kérte hogy maradj az még oké, de nem engedni az már nem oké. Kicsit fél a pasid.
2012. jan. 19. 20:27
 7/10 A kérdező kommentje:
igen,biztos van valami oka ennek a hirtelen változásnak :/
2012. jan. 19. 20:28
 8/10 A kérdező kommentje:
hazaenged csak nagyon nehezen
2012. jan. 19. 20:32
 9/10 Click0218 válasza:

Nem adsz neki véletlenül okot mondjuk féltékenységre vagy valamire? ha nem akkor passz ha igen akkor ezeket a felvetülő kérdéseket tárgyaljátok át.

Ha semmi ilyen nincs akkor is üljetek le megbeszélni a dolgot ha nem lehet vele beszélni hagyd a fenébe, ha megtudjátok beszélni akkor feltétlenül meg kell tenni és mind kettőtöknek javítani a hibáitokon. Elvégre egy párkapcsolat nem működhet bizalom illetve kompromisszumok nélkül.

2012. jan. 19. 20:34
 10/10 Titty90 válasza:
Szia. Szerintem a barátod vagy betegesen féltékeny vagy egy idióta. Meg szerintem tulságosan gyerekes is mivel 21 évesen szerintem az ember nem követ el ilyeneket. Énis 21 vok de ilyeneket nem csináltam sosem.
2012. jan. 21. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!