Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy ne stresszeljen annyit?
A barátommal 1 éve ismerjük egymást, nagyon jó barátokból lettünk egy pár 3 hónapja. 1-2 hete teljesen kikészíti magát: egész nap tanul, minden szabad percében és lyukasórában, vagy ellógja az unalmasnak tartott órát és otthon azonnal elkezdi magolni az anyagot.
Esténként pedig edzésre vagy kondizni megy, nagy ritkán sörözni a haverokkal. Hamar alszik, mert reggel suli.
A tanulást tiszteletben tartom, én is tanulok. Csakhogy nekem van hobbim, eljárok néha bulizni, vásárolni, programokat szervezek.
Kell a lazulás mindenkinek, nem? Neki nem. Pont ettől készül ki. Lefárasztja magát és nem hagyja hogy segítsek.
Nem akar velem szinte találkozni sem, mert én is 'lefárasztanám'. Szerintem heti 1-2 órába nem hal bele.
Rosszul esik, hogy nem törődik velem, de a vizsgaidőszakig kénytelen leszek kibírni.
Nagyon szeretjük egymást, az első 2 hónapban elvitt romantikus helyekre, írt nekem verset, sokat beszélgettünk. Azt mondja most nagyon fáradt és muszáj nyárig nagyon tanulnia.
Sajnos már az is eszembe jutott, hogy szakemberre lenne szüksége. Volt hogy napokig magába fordult, depizett, hogy meg fog bukni és hogy nem tud velem eleget lenni és jobbat érdemelnék.
Pedig nem egy szerencsétlen fajta, csak kevés az önbizalma.
Hogyan könnyíthetnék a terhein? Van, hogy napokig nem keres, nem válaszol az sms-emre sem, persze nem bombázom állandóan telefonon.
Hogyan győzzem meg, hogy ez így nem élet és pihenjen és lazuljon is néha?
Szia
Szeretnék véleményt mondani. Talán valamennyire megértem a fiúdat. Én is hasonló cipőben járok, csak nekem nincs bnőm és sztem a külsőm miatt nem is lesz.
Ugyanabba a suliba járok ahova ő, csak mérnökös szakra. Iszonyú nehéz sztem, bár érdekel és örülök hogy ez a sulim. Illetve az nehéz benne, hogy amíg rájössz, hogy menj át valamiből, hogy jöjj rá megoldásokra. Utána már miután megvan a "terv", könnyűnek tűnik visszagondolva. Én is nagyon stresszes vagyok. Sokat tanulok, parázok a zhktól, laboroktól. Esténként szeretek edzésekre járni. Kocsmázni meg bulizni egyáltalán nem járok, örülök, ha edzhetek egy jót.
Viszont sokszor nem tudok aludni.
Am nekem is sok hobbim van és próbálom kiélni.
Barátnőre én is vágynék, csak hát valahogy úgy gondolom, nekem úgysem lehet.
Van egy lány akivel egy ideje nagyon jóban vagyok és sokat beszélek vele még így is. Előfordult már, hogy miatta kellett éjszakáznom többször is, mert napközben sokat beszélgettünk. Nem bántam meg, de valahogy hosszú távon nem tudnám ezt csinálni. Igaz hogy sztem túl sokat beszélünk ahhoz képest, milyen elfoglalt vagyok. De sztem heti 1-2 óra beleférne. Viszont szükségem van arra, hogy tanulás után/közben edzek.
Am én olyan tipikusan szerencsétlen fajta vagyok, önbizalomhiánnyal. Ami az ő esetében aggodalomra ad okot, az az hogy napokig magába fordul és elzárkózik előled. Sztem legyél vele megértő egy darabig, várd meg legalább a vizsgaidőszakot, kérdezd meg hogy van, ilyesmik. Érdeklődj hogy mit csinált. És dícsérgesd meg bókolj neki, hogy milyen okos stb, és tudod hogy sikerülni fog ez meg az. El fog kezdeni ellenkezni meg mentegetőzni, de ne add fel. Lehet egyoldalú dolognak hangzik, de talán jólesne neki.
Tudod nálunk 1-2 hete durvultak be a dolgok. Sok zh, hullanak a fejek. Sztem próbáld azt, hogy kevesebbet beszélgetsz vele hétközben és mondjuk kitűzöl előre neki egy időpontot, hogy péntek délután találkozhatnátok vagy szombaton. Én optimistán fognám fel és feltételezném, hogy nincs komoly baj, csak egy kicsit bepánikolt a félév közepén. Ahogy én is. Esetleg valami mélyponton van és nem tud koncentrálni.
Remélem segítettem valamit.:)
Legalább érdekli a jövője, érdekli a jelen. Nem a múltban, nem a jövőben él és biztos nem drogos, mert a dorgosokat semmi nem érdekli a világon.
Még mindig jobb, mint azok a csókák, akik három műszakban dolgoznak, és a hobbijuk a piálás. Sok ilyet ismerek.
00:01-es köszönöm szépen a hosszú válaszodat és persze a többiekét is :)
sajnos az időpont kitűzése sosem sikerül, péntek délelőtt már utazik haza mert vidéken lakik, 2 órára Pesttől
így csak hétközben tudunk találkozni, persze szoktam kérdezni, mikor szeretne
erre az a válasza, hogy majd, majd ráér, megbeszéljük, minek megtervezni, majd spontán jön!
ebből persze az lesz hogy nem találkozunk, így nem szoktam már előre időpontot mondani neki...
08:42-es:
nem, sajnos nincs... 4 hete nem szeretkezünk, a finom közeledésemet elutasítja, zavarba jön, inkább megmasszírozza a hátamat, pedig hm, érzékelem hogy nem impotens...
azzal érvel, hogy nem akarja hogy azt higgyem, csak a testiségért van velem és hogy bőven van időnk még az életben szeretkezni
vallásosan lett, nevelve, amit tiszteletben tartok, csakhogy első hónapban pont az ellenkezőjét mutatta, többször is közeledett akár egy napon belül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!