Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, meddig tesztelitek a fiúkat mielőtt végleg összejönnétek?
Van egy lány aki nekem nagyon tetszik, sőt számára se vagyok közömbös, már a 3 hónap küzdés után volt csók meg már aludtunk is együtt nem is egyszer ( szex nem volt ). Azt vettem észre mikor közelebb kerülünk egymáshoz akkor hirtelen falat húz, kettőnk közé mint ha félne attól, hogy komolyabbra is fordulna az ami kettőnk között van. Valamilyen szinten megértem mert az előző 2 kapcsolatában csúnyán átvágták őt. De úgy érzem 3 hónap után már eleget bizonyítottam neki, hogy végre szorosabbra is fűzhessük a kapcsolatunkat. Sajnos ahogy telik az idő és futom néha ugyanazokat a köröket fogy az erőm, hogy újra ledöntsem a falakat :(
Teszteli a kitartásom, vagy nem bízik még bennem ? Járt már valaki hasonló cipőben ? Lett ennek pozitív kimenetele ?
Ő 20L én 23F
Nem is fogg.
Járt.
Igen, nem pazarlom az energiámat egy tuti semmire.
Tedd ki a szőrét, nem fog felolvadni!
Köszönöm a sok választ ! Mentek a zöldek.
Igazából , tudom, hogy nagyon kényelmes lenne nekem is ha ott hagynám a lányt , de egyenlőre nekem még ez nem megy mert szeretem, meg ennyi küzdést nem dobnám ki . Kapok tőle igen szeretetet mikor együtt vagyunk van nem kevés csók meg testiség, csak az a + lökés ami kéne, hogy komolyabb legyen a dolog ez az ami hiányzik.
Amibe bűnös vagyok, hogy nekem is szükségem van a közelségére az érintésére amit meg is kapok, igazából ezek azok ami ösztönöz arra, hogy folytassam .
Sok negatív választ kaptam, úgy látszik az esetek döntő többségében nem jött jól ki ebből senki. Ezen mindenképpen elfogok gondolkozni,de mint az egyik válaszoló mondta konkrétan rákérdezek és adok +1-2 hetet ennek a dolognak. Ha nem jön össze akkor elbúcsúzunk egymástól .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!