Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok kulturális érdeklő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok kulturális érdeklődésű lányt?

Figyelt kérdés

Nem tehetek róla, ki nem állhatom a partikat, meg a bulikat, ahol üvölt a zene, nincs levegő, a nép 90%-a részeg és/vagy be van drogozva. Nincs semmi bajom velük csinálják csak nélkülem.

Ellenben szeretek színházba, moziba járni, kirándulni, túrázni, utazni és hasonló kellemes elfoglaltságokat. Szerintetek hol tudnék hasonló érdeklődésű lányokkal ismerkedni? Mert olyan jó lenne egy ilyen barátnő, akinek ilyen az érdeklődése, de sehol sem találok ilyen beállítottságű lányt, mindenki csak partyzni akar meg a pénz meg a külsőségek érdeklik :(

30/F

2012. ápr. 3. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is jobban örülnék egy ilyen érdeklődésű lánynak, de hát a mai lányok 90%-a rib@nc már elnézést, de ez van.
2012. ápr. 3. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Felsoroltad, és amúgy is ott a maradék 10% aki nem seggrészeg... neked meg csak 1 db árucikk kell. Út mentén kirándulnak...
2012. ápr. 3. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Színházban, múzeumban nincsenek?
2012. ápr. 3. 18:20
 4/9 anonim válasza:
héééééj tisztelet a kivételnek!! :)
2012. ápr. 3. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Bárhol : ) Csak nem olyan feltűnőek.
2012. ápr. 3. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Az van, hogy jobb híján bulikba járnak ismerkedni az ilyen lányok is, mert az legalább húspiac. Érted színházban meg moziban nem szólítasz le csak úgy valakit, de túrázás közben is max akkor tudsz ismerkedni, ha van kutyád.
2012. ápr. 16. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. Én mondjuk hasonló beállítottságú lány vagyok, míg a párom egy partyarc. Persze olykor az idegeimre megy, hogy "ez a buli kihagyhatatlan, muszáj ott lennem", mintha fontosabb lenne neki ez, mint én. Mindegy is, azért jól megvagyunk, csak egyensúlyt kell teremteni az általam és az általa kedvelt hobbik között. 22/L
2012. ápr. 28. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
muzeum :D
2012. ápr. 28. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Én évente 1x-2x elmegyek valami koncertre és ennyi.

Nem járok bulikba, partikba, nem vagyok kíváncsi arra ki hogyan részegedik le. Jobban szeretek értelmes programokra járni, csak háát ott nem lehet ismerkedni.

Akikkel te akarsz ismerkedni azok jó részt otthon ülnek és várják a királyfit, fehér lovon. :) Én is otthon ülök, de elfoglalom magam és nem egy partiba készülök.

2012. ápr. 28. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!