Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok kulturális érdeklődésű lányt?
Nem tehetek róla, ki nem állhatom a partikat, meg a bulikat, ahol üvölt a zene, nincs levegő, a nép 90%-a részeg és/vagy be van drogozva. Nincs semmi bajom velük csinálják csak nélkülem.
Ellenben szeretek színházba, moziba járni, kirándulni, túrázni, utazni és hasonló kellemes elfoglaltságokat. Szerintetek hol tudnék hasonló érdeklődésű lányokkal ismerkedni? Mert olyan jó lenne egy ilyen barátnő, akinek ilyen az érdeklődése, de sehol sem találok ilyen beállítottságű lányt, mindenki csak partyzni akar meg a pénz meg a külsőségek érdeklik :(
30/F
Én évente 1x-2x elmegyek valami koncertre és ennyi.
Nem járok bulikba, partikba, nem vagyok kíváncsi arra ki hogyan részegedik le. Jobban szeretek értelmes programokra járni, csak háát ott nem lehet ismerkedni.
Akikkel te akarsz ismerkedni azok jó részt otthon ülnek és várják a királyfit, fehér lovon. :) Én is otthon ülök, de elfoglalom magam és nem egy partiba készülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!