Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye feladhatom a párkeresést?
én is így voltam 21 évesen szűz is voltam, aztán megjött egy nekem való, csendes lány, a lánybeli lelki társam és azonnal összehangolódtunk, ő volt nekem az első az ágyban is akkoriban 2 éve együtt vagyunk, és feleségül is veszem, már a gyereket tervezzük...
pedig úgy gondoltam nekem se lesz senkim, és én őt társkeresőn találtam meg egész véletlenül itt lakott 2 utcával arrébb :D sokat se kellett mennem érte...
üdv a klubban!
én még próbálkozom gőzerővel, de ha neked sem jött össze és látva eddigi sikereimet, pár szexkapcsolat ajánlat ( még nem mentem bele, bár hajlok rá) meg rajongók hada egy messzi-messzi galaxisból, akarom mondani országrészből - ennyi amit elértem, ezen kívül semmi
egy 22 éves sorstársad
Neked utolsó remek, hogy kaptál szexajánlatokat.
Én az utóbbi 3-4 évben nem is próbálkoztam senkinél pontosan azért, mert tudom magamról, hogy egy esélytelen kis kaki vagyok.
Nekem van egy ismerősöm aki ugyan így keresi a társát csak ő lány, ja és ő nagy dumás csak eddig mindenki átverte...nem érdekelne?
Ha mást nem megbeszélitek a tapasztalaitokat....
kérdező: ronda is vagy e mellé, vagy csak bátortalan?
testalkat? kiló magasság haj szem?
Szerintem a rondaság relatív, attól hogy megtudod mekkora milyen a szeme csak azt tudod megmondani neki hogy neked tetszik-e vagy nem.....
Mindenkinek más az ízlése, vannak olyan pasik akik számomra nagyon nem szépek" mégis olyan nőjük van, és a dumájuk is gáz...
Ezt így nem lehet beskatulyázni....
ma 08:45
Akkor nálad is kicsi az önértékelés ez a főprobléma.
Én sem vagyok nagy szám külsőre, sőt még alacsony és vékony is vagyok, mégis sok lánynak bejövök, olyan nőknek is, akikről el sem hittem volna, biztos van olyan lány, akinek te vagy az imádottja csak még te magad sem hiszed el és ha ott lenne az orrod előtt sem hinnéd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!