Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ragaszkodnak nagyon az édesanyjukhoz?
23:50-es!
Lehet,hogy megválaszoltam magamnak...ám kíváncsi vagyok más véleményekre is!
Kérdés: A férfiak miért ragaszkodnak nagyon az édesanyjukhoz?
tegnap 23:49 vagyok (24 F)
Ha anyámat kéne leírnom,hogy milyen akkor egy mondattal leírhatnám.Egy lökött,vagány,állandóan vigyorgó,időnként "rájött az 5 perc" nő..40 éves,de olyan dolgokért nem kell aggódnom,hogy piszkálni fogja a páromat (aki egyszer a feleségem lesz) vagy azért sem kell aggódnom,hogy mindenbe beleüti majd az orrát.
Sőt viccesen mondja is,hogy végre nem neki kell babusgatnia amikor beteg vagyok,mert szerinte minden férfi kész rémálom ha beteg (van benne valami :)
Anyám leköti magát,így nem ér rá velünk foglalkozni.Most éppen motorozni tanul.Pár hónapja viszont állandóan rajta volt a nagy fájdalom,a női hiszti,mert életében először tetkót csináltatott magának,és bizony fájt neki..:) Mindig agyal valamin.2 éve túrázni kezdett.Sátorozik,és annyi ökörség történik vele,hogy röhögünk az élményein..Vagány csaj..A párom nagyon szereti,pontosan azért mert nem szól bele az életünkbe,és bármikor számíthatunk rá..
lehet,hogy azért mert az én anyám ilyen,de szerintem minden szülőnek ilyenek kéne lenni.Mármint olyannak,hogyha eljön az idő akkor elengedi a gyerekét,hogy az élhesse a saját életét.Anyám ezt teszi.Ezt kéne megértetned a pároddal,hogy van egy pont amikor a saját életünk a fontosabb,de nem kell elhanyagolni a régi életet sem..
#18-nak igaza van! ÉN is erősen ajánlom figyelmedbe Csernus Férfi című könyvét (és anyukám is :) ). Miután elolvastam, teljesen más lett nem csak férfiakró-nőkről alkotott világképem, hanem az egész világról, társadalomról.
Azt mondják, hogy a Nő című könyve is nagyon jó, bár azt még nem olvastam el. :)
"A férfiak miért ragaszkodnak nagyon az édesanyjukhoz? .. 24 éves a párom,és úgy gondolom,hogy túlzottan ragaszkodik az édesanyjához .. én nem fogok versenyezni senkivel"
Na várjál, most a férfiak ragaszkodnak vagy a pááááárod? Végülis mi a kérdés, hogy a férfiak miért ragaszkodnak vagy hogy a párod miért?
Egyáltalán a verseny szó honnan eredt bele a fejedbe?
Egyébként meg fogsz lepödni, azért ragaszkodnak mert ő a szülőanyjuk. Nők nem ragaszkodnak az anyukájukhoz?
Mit gondolsz sanszosabbnak: ez egy kifejezett férfi hiba vagy egy sztereotipia amitől neked könnyebb az életed?
Te mit vársz majd a 20 éves gyermekedtől, ne ismerjen fel az utcán vagy mit?
Már megint ez az általánosítás. Azért mert a te párod ne tudott elszakadni az anyjától ez még nem jelenti azt hogy az összes pasi ilyen.
Keress valakit aki el tudott szakadni. Amúgy meg elég nagy a baj hogy ezt vadidegenekkel beszéled meg és nem a pasiddal. Jó kis kapcsolat ha 4év után a háta mögött szervezkedsz és nem mersz elé állni egy ostoba kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!