Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért ragaszkodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ragaszkodnak nagyon az édesanyjukhoz?

Figyelt kérdés
24 éves a párom,és úgy gondolom,hogy túlzottan ragaszkodik az édesanyjához. Mindent megbeszél vele,tanácsot kér tőle stb. És egy vita alkalmával azt mondta nekem,hogy az anyját szereti a legjobban a világon. Igaza van,hisz ő nevelte fel,számíthatott rá mindig... de egy 4 éves kapcsolatban akkor is rosszul esik az ilyen elszólás! Én nem fogok versenyezni senkivel! 22/NŐ

2012. ápr. 2. 23:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
jaaa, szóval elvált asszonyról van szó, ugye? igy már okés....
2012. ápr. 3. 00:03
 22/33 A kérdező kommentje:

23:50-es!

Lehet,hogy megválaszoltam magamnak...ám kíváncsi vagyok más véleményekre is!

Kérdés: A férfiak miért ragaszkodnak nagyon az édesanyjukhoz?

2012. ápr. 3. 00:05
 23/33 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem elvált asszonyról van szó. Csak a kedves anyósjelölt szereti fényezni magát általában!:(
2012. ápr. 3. 00:07
 24/33 anonim ***** válasza:

tegnap 23:49 vagyok (24 F)

Ha anyámat kéne leírnom,hogy milyen akkor egy mondattal leírhatnám.Egy lökött,vagány,állandóan vigyorgó,időnként "rájött az 5 perc" nő..40 éves,de olyan dolgokért nem kell aggódnom,hogy piszkálni fogja a páromat (aki egyszer a feleségem lesz) vagy azért sem kell aggódnom,hogy mindenbe beleüti majd az orrát.

Sőt viccesen mondja is,hogy végre nem neki kell babusgatnia amikor beteg vagyok,mert szerinte minden férfi kész rémálom ha beteg (van benne valami :)

Anyám leköti magát,így nem ér rá velünk foglalkozni.Most éppen motorozni tanul.Pár hónapja viszont állandóan rajta volt a nagy fájdalom,a női hiszti,mert életében először tetkót csináltatott magának,és bizony fájt neki..:) Mindig agyal valamin.2 éve túrázni kezdett.Sátorozik,és annyi ökörség történik vele,hogy röhögünk az élményein..Vagány csaj..A párom nagyon szereti,pontosan azért mert nem szól bele az életünkbe,és bármikor számíthatunk rá..

lehet,hogy azért mert az én anyám ilyen,de szerintem minden szülőnek ilyenek kéne lenni.Mármint olyannak,hogyha eljön az idő akkor elengedi a gyerekét,hogy az élhesse a saját életét.Anyám ezt teszi.Ezt kéne megértetned a pároddal,hogy van egy pont amikor a saját életünk a fontosabb,de nem kell elhanyagolni a régi életet sem..

2012. ápr. 3. 00:26
 25/33 anonim ***** válasza:
fúúú te lány, nagyon nagyon el vagy tévedve, nem veszed észre?:D:D egy anyát, meg egy bnőt azé ne hasonlítsunk már össze, valljuk be az utóbbiból bármennyi lehet...míg anya csak, szóval érted...az anyját szereti a legjobban a világon mi ezzel a bajod? Szeretet és szeretet között is van bőven különbség...:D
2012. ápr. 3. 00:42
 26/33 anonim ***** válasza:
Nálunk nem kell amiatt aggódnom, hogy túlságosan ragaszkodik az anyjához. Az anyukája finoman fogalmazva is fekete báránynak tartja a páromat. A két lánytestvérével egyfolytában gügyög, tömi őket pénzzel, lesi minden kívánságát, páromat meg le se sz@rja. Volt olyan, hogy már az az érzésem volt, hogy előttem direkt kínos helyzetbe akarja hozni. Ha viszont a párom csinál valamit, ami külsőséges dolog, amivel lehet a szomszédok előtt büszkélkedni, akkor ő a kicsi fiam... A barátomnak ezek mond rosszul esnek és már alig várja, hogy összeköltözzünk. Az anyja a költözésre ígért neki elég sok pénzt (200ezer forint meg kéthavi albérleti díj) és most arra vagyunk kíváncsiak, segíteni akarja-e az indulásunkat, ahogy a lányokkal tették, vagy csak azt szeretné, hogy minél előbb elcuccoljon. Egyszóval nálunk nincs ez a fajta ragaszkodás.
2012. ápr. 3. 00:46
 27/33 anonim ***** válasza:

#18-nak igaza van! ÉN is erősen ajánlom figyelmedbe Csernus Férfi című könyvét (és anyukám is :) ). Miután elolvastam, teljesen más lett nem csak férfiakró-nőkről alkotott világképem, hanem az egész világról, társadalomról.

Azt mondják, hogy a Nő című könyve is nagyon jó, bár azt még nem olvastam el. :)

2012. ápr. 3. 01:13
 28/33 anonim ***** válasza:

"A férfiak miért ragaszkodnak nagyon az édesanyjukhoz? .. 24 éves a párom,és úgy gondolom,hogy túlzottan ragaszkodik az édesanyjához .. én nem fogok versenyezni senkivel"

Na várjál, most a férfiak ragaszkodnak vagy a pááááárod? Végülis mi a kérdés, hogy a férfiak miért ragaszkodnak vagy hogy a párod miért?

Egyáltalán a verseny szó honnan eredt bele a fejedbe?

Egyébként meg fogsz lepödni, azért ragaszkodnak mert ő a szülőanyjuk. Nők nem ragaszkodnak az anyukájukhoz?

Mit gondolsz sanszosabbnak: ez egy kifejezett férfi hiba vagy egy sztereotipia amitől neked könnyebb az életed?

Te mit vársz majd a 20 éves gyermekedtől, ne ismerjen fel az utcán vagy mit?

2012. ápr. 3. 05:02
 29/33 anonim ***** válasza:
en szeretem nagyon edesanyamat. az eggyetlen ember aki engem feltete nelkul szeret es az eggyetlen aki a javamat akarja ezen a vilagon es akinek szamitok! de el tudom kepzelni hogy vannak ferfiak akik Nem Szeretnek Ertelmezni ezert az edesanyjuktol varjak el azt is hogy az gondolkozzon helyettuk! a legtobb ferfi nem erdekelt a lelek dolgaiban sajnos, nem szereti azt ertelmezni... meg aztan van anya aki nem szivesen engedi el a gyermeket maga mellol mert akkor ra kene ebredjen arra hogy egyedul marad. szerintem ez is tulzas valahol hisz akkor azt jelenti hogy nem egy fuggetlen, magabiztos ferfit nevelt az evek soran at hanem valakit akinek fuggnie kell tole, akit maga mellett tarthat. itt talan sok apro ki nem mondott tevedesrol lehet szo de teny ami teny hogy az en eletemben pl edesanyam a legfontosabb szemely. talan mas is igy van vele!
2012. ápr. 3. 07:45
 30/33 anonim ***** válasza:

Már megint ez az általánosítás. Azért mert a te párod ne tudott elszakadni az anyjától ez még nem jelenti azt hogy az összes pasi ilyen.

Keress valakit aki el tudott szakadni. Amúgy meg elég nagy a baj hogy ezt vadidegenekkel beszéled meg és nem a pasiddal. Jó kis kapcsolat ha 4év után a háta mögött szervezkedsz és nem mersz elé állni egy ostoba kérdéssel.

2012. ápr. 3. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!