Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért ragaszkodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ragaszkodnak nagyon az édesanyjukhoz?

Figyelt kérdés
24 éves a párom,és úgy gondolom,hogy túlzottan ragaszkodik az édesanyjához. Mindent megbeszél vele,tanácsot kér tőle stb. És egy vita alkalmával azt mondta nekem,hogy az anyját szereti a legjobban a világon. Igaza van,hisz ő nevelte fel,számíthatott rá mindig... de egy 4 éves kapcsolatban akkor is rosszul esik az ilyen elszólás! Én nem fogok versenyezni senkivel! 22/NŐ

2012. ápr. 2. 23:24
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Panda Péter!

Ez nem azért van,mert csak nők kattognak ilyenen... Hanem azért mert az ilyen kijelentés az egy szemét dolog egy férfi részéről! Mivel nagyon bántó! És nem gyerekes dolog,hanem igen is bosszantó dolog ilyet megtudni,hogy csak 2.vagyok,pláne úgy,hogy én soha sem kérdeztem ilyet. Mivel én alapból úgy gondoltam,hogy egymásnak a legfontosabbak vagyunk,közös jövőt tervezünk... Szóval ez nem gyerekes dolog,hanem rossz érzés!

2012. ápr. 2. 23:41
 12/33 anonim ***** válasza:
mivel ez a tapasztalatom, igen.. átérzem :(
2012. ápr. 2. 23:42
 13/33 A kérdező kommentje:

23:30!

Nagyon jól mondod! Pontosan ez a nem mindegy,hogy ha velem akar közös jövőt,akkor ne az anyja véleménye legyen a döntő,hanem az enyém! Ha már ugyebár engem választott,és velem akar együtt élni stb.

2012. ápr. 2. 23:43
 14/33 A kérdező kommentje:

21/L (23:30-as)!

Sajnos rá kell jöjjek,hogy nincs verseny mivel kérdés nélkül a fejemhez vágta ezt. És sajnos "kedves anyósjelölt" piszkálódik folyamatosan úgyhogy béke nem várható.:(

2012. ápr. 2. 23:45
 15/33 A kérdező kommentje:

23:36-os!

Lehet nekem is könnyebb lenne,ha a párom is így érezene ahogy Te!:) Na jó viccet félre téve,az utálat az azért sose jó,csak az egészséges szeretet:)

2012. ápr. 2. 23:46
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem anyámat.Neki köszönhetek sok mindet,főleg az életemet.Én is kérek tanácsot tőle,sőt az első szexuális élményemet is elmeséltem neki.Valahol ragaszkodom hozzá,de nem betegesen.Anyám mindig mondja,hogy ha már kis családom lesz,akkor az első mindig a párom legyen.Ha gyerekem lesz akkor első a gyerek,utána a párom,és utána jöjjön csak ő mint anya.na én ezt nem tudom alkalmazni.2 éve élek együtt a párommal.A legfontosabb ember .az anyám és a párom.Szeretem a páromat mert ő a jövőm,az életem.Szeretem anyámat is még ma is.De nincs ranglista.A páromat szerelemmel szeretem,az anyámat gyerekként szeretem.

24/F

2012. ápr. 2. 23:49
 17/33 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

-Szerintem megválaszoltad magadnak..

2012. ápr. 2. 23:50
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is kattogtam ezen, míg el nem olvastam CSernus, a Férfi című könyvét. Ajánlom Neked, ha zavar.
2012. ápr. 3. 00:01
 19/33 A kérdező kommentje:

24/F!

Ez a hozzáállás nagyon jó!Én sem azt várom el a páromtól,hogy ne szeresse az anyját,hanem azt,hogy tudjon különbséget tenni közte és köztem. Ha az én barátom is így gondolná ahogy Te,akkor örülnék neki. Mivel a tiéd az normális fontossági sorrend! Látni,hogy anyukád nem önző,és mire nevelt Téged! Sajnos az én barátom anyuja,meg még bizonygatja is,hogy ő mindig is volt neki,és,hogy ő nevelte stb... Szóval úgy érzem nálunk az anyósjelölt ezt súlykolta a páromba,hogy ő legyen az első!:(

2012. ápr. 3. 00:02
 20/33 A kérdező kommentje:

00:01-es!

Köszi a tanácsot! Már gondolkoztam rajta,hogy utána olvasok a férfi viselkedésnek.

2012. ápr. 3. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!