Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Most voltunk 7 hónaposak a barátommal, de zavar az, hogy ő nem igazán, talán ha három naponta keres, volt amikor annyiszor sem. Eleinte még belenyugodtam, de kezd rosszul esni, hogyha én nem vagyok akkor nem is beszélnénk, próbáltam már megbeszélni vele, de azt mondta, hogy tudja milyen csak van egy ilyen korszaka (ami számomra is furán hangzik)és, hogy emellett nagyon szeret, de én már egy sms-nek vagy egy pár perces telefon hívásnak is örülnék.
2012. ápr. 2. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy neked ez nagyon rosszul esik, és vesd föl, hogy szakítasz vele. Figyeld meg a reakcióit. Ha nem ellenkezik, akkor... hát sajnálom, ha ellenkezik, akkor faggasd még, lehet, hogy van valami baja (nem veled), ami miatt ilyen...
2012. ápr. 2. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? amúgy szerintem nem szeret annyira mint amennyire mondja. Ha nem keres,akkor ezek szerint nem vagy neki annyira fontos. :/
2012. ápr. 2. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
ismerős, nálunk is volt ilyen.. de aztán megmondtam neki, h ez fontos, sőt, ultimátumot kapott h ha júniusig nem változik, akkor otthagyom.. és azóta.. huhuhuuu :D
2012. ápr. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!