Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy azt hitted, nincs esélyed valakinél, végül mégis összejöttetek? Hogy?
Igen.
A páromat egy társaságban ismertem meg, ahol kb hetente találkoztunk. Kb a megismerkedéstől tetszett, vonzott, de nem hittem volna, hogy bejöhetek neki, ezért csak próbáltam barátságos lenni, hogy ha már több nem lehet, ezt kiélvezzem, és vigyáztam, hogy ne adjak semmi egyértelmű jelet, nehogy beégjek.
Amiről viszont én nem tudtam, hogy én is bejöttem neki a kezdetektől, és ő meg próbálta óvatosan kipuhatolni, hogy vajon bejön-e nekem.
Nah kb két hónap egymás körültáncolása után megelégelte a dolgot, mert nem bírta kitalálni, és végül elhívott randira.
Ebben csak az volt a vicces, hogy én ugye nem számítottam rá, és nem esett le először, hogy randira próbál hívni, és mivel olyan helyre hívott, ahol már voltam, én szimplán közöltem, hogy igen, ott már voltam. De szerencsére a visszautasított arcából és hangjából leesett, hogy mi van, és gyorsan kijavítottam a dolgot, hogy de nagyon szívesen elmennék mégegyszer!
Most meg már több mint egy éve vagyunk együtt, de még mindig nehéz elhinnem, hogy ilyen jó, kedves, szerető pasim van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!