Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 évesek vagyunk, megünnepelnénk de mégis hogyan?
Figyelt kérdés
El akartam vinni vacsorázni, de megkérdeztem hogy van-e ellene kifogása és mondta hogy találjak ki mást, amihez nem nagyon kell pénz, ráadásul itt ahol élünk nincs sok lehetőség elmenni sem sehová, úgyhogy tanácstalan vagyok, hogy mitévő legyek.2012. ápr. 2. 08:43
1/4 anonim válasza:
Boldog első szülinapot! És gratulálok hogy tudsz írni!!
2/4 anonim válasza:
egy jó szex maraton,erotikus masszázzsal fűszerezve?
3/4 anonim válasza:
Ti vagytok 1 évesek, 1 év alatt nem tudtad kiismerni a barátnődet és nem tudod mit szeretne?. Érdekes..
4/4 anonim válasza:
Miért kérdezted meg? Jobb lett volna meglepinek, akkor most nem kéne törni a fejed.
Szerintem főzz neki te, teríts meg szépen, csinálj hangulatot (gyertya, zene). Vagy egy torta közös fotóval, lehet ilyet készíttetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!