Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek eddig mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatotok, és hány évesek voltatok, amikor kezdődött? : )
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 16:33
2/10 anonim válasza:
1,5 év (még most is tart :D)
Én 19 voltam, a párom 23 :)
3/10 anonim válasza:
16 voltam és 6 évig tartott, aztán jól megcsalt ;)
4/10 anonim válasza:
15 voltam, amikor elkezdtük, barátom 20.
3 és fél évig tartott.
19/L
5/10 anonim válasza:
14 év, utána 3 év szünet és 0,5 éve újra tart.
21 voltam amikor megismertem.
6/10 anonim válasza:
23 voltam, 3 évig tartott. Remélem nálunk is csak szünet.
7/10 anonim válasza:
3 évig tartott. 23 éves voltam amikor elkezdtük. 26/l
8/10 anonim válasza:
3 évig tartott és 16 voltam amikor megismertem :)
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. :)
2012. márc. 13. 20:26
10/10 anonim válasza:
Szia, tudom, hogy már egy éve tetted fel a kérdést, de ettől függetlenül én is válaszolok:) Nekem 15 éves koromban volt, és 8 hónapig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!