Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit fog szólni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit fog szólni a pasim, ha találkozom a levelezőtársammal?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 1. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Akkor Én válaszolok a kérdésre...

Ő csajt akar, Te meg találkozni vele=A srácban van remény.

Párod helyébe mondanám, hogy találkozz vele, de amint elmennél, többet nem látnál engem abban biztos vagyok. Számomra az is megcsalás ha egy másik fiúval jobban el vagy, többet beszélsz mint a pároddal. Ergo, nem vagytok lelki társak a pároddal. Csak testi vonzalom?! Az...

Nem szeretem az ilyen embereket, nem Téged ítéllek el, hanem az össze ilyet. Egyébként meg az ember nem ismerkedik férfiakkal, ha van barátja. Tudod ebből fog kialakulni egy kapcsolat, jobbnak fogod látni, új dolog, izgi stb. De ha neked ez kell, hááát, akkor csináljad.(Persze a következményeket se felejtsd el) És még valami. Ha annyira kedves, és aranyos a srác, és Te nem is érted, hogy miért nincsen csaja?! Talán mégis van valami a háttérben, nemde?:)

2012. ápr. 8. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet áll fenn nálam is.Van pasim,de már hónapok óta levelezek egy sráccal,akivel úgy érzem,jobban egy húron pendülök néha,mint a barátommal.Telón is beszélgettünk már,és én is mondtam neki,hogy kár,hogy nem ismertem meg hamarabb,illetve ő engem.De nem merek találkozni vele(bár elég messze lakunk egymástól,úgyhogy ez nem nagy kísértés),attól félek,hogy jobban bejönne,mint a barátom.Bár ő is randizgat mostanában,tudja,hogy pasim van,de valami mégiscsak van "kettőnk között",hiszen minden nap levelezünk.Szeretném őt látni élőben,de vagy nagyon bejön majd,és az ártani fog a jelenlegi kapcsolatomnak,vagy nem fog tetszeni annyira,kiábrándulok belőle.A pasim tudja,hogy levelezgetek vele,de nem tulajdonít neki jelentőséget,mivel mondtam,hogy nem találkoztunk még.Ha mondanám,hogy talizok vele,tuti nem tűrné szó nélkül.
2012. ápr. 22. 00:26
 13/17 anonim ***** válasza:
az internet sotet oldala! itt mindenki olyat kap, hall nasoktol amit epp szeretne, de ez nem a valosag! ti eltavolodtatok a valodi parkapcsolatoktol, realitastol!
2012. ápr. 23. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a pasid, agyoncsapnálak...
2012. ápr. 23. 12:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez egy szemétség. Jobban jársz ha már most szakítasz a pasiddal. Ha már itt tart a kapcsolat, akkor te már véget vetettél ennek.
2012. ápr. 23. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, NEKED NEM VALÓ PÁRKAPCSOLAT!!!
2012. ápr. 23. 12:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Irulok-pirulok a válaszokon. Azért köszönöm mindenkinek.
2012. ápr. 23. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!