Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit fog szólni a pasim, ha találkozom a levelezőtársammal?
Akkor Én válaszolok a kérdésre...
Ő csajt akar, Te meg találkozni vele=A srácban van remény.
Párod helyébe mondanám, hogy találkozz vele, de amint elmennél, többet nem látnál engem abban biztos vagyok. Számomra az is megcsalás ha egy másik fiúval jobban el vagy, többet beszélsz mint a pároddal. Ergo, nem vagytok lelki társak a pároddal. Csak testi vonzalom?! Az...
Nem szeretem az ilyen embereket, nem Téged ítéllek el, hanem az össze ilyet. Egyébként meg az ember nem ismerkedik férfiakkal, ha van barátja. Tudod ebből fog kialakulni egy kapcsolat, jobbnak fogod látni, új dolog, izgi stb. De ha neked ez kell, hááát, akkor csináljad.(Persze a következményeket se felejtsd el) És még valami. Ha annyira kedves, és aranyos a srác, és Te nem is érted, hogy miért nincsen csaja?! Talán mégis van valami a háttérben, nemde?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!