Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a baratomnak h ne tetovaltasson magara?
A parom par napja meglatott tetovalasokat es az egyiket fel akarja tetovalni magara de en ellenzem, van egy a karjan az elfogadhato de most akkorat akar mint a hata (190 magas es jo nagy hata van) meg ha szep is volna a tetko de nem teccik senkinek de o megis akarja egyiket , hogyan tudnam le beszelni h ne csinalja meg. 5 eve vagyunk egyutt s egy tetovalas miatt nem akarom a kapcsolatot felbontani, mar azt is mondtam h vagy a tetko vagy en s akkor aznap nem hozta fel a temat de mar masnap ujbol kezdte :(
itt a link harom tetovalassal csak meg nem tudott valasztani belole
huuu ezek nagyon gányó tetkók!!!!!
Sztem mond neki azt,hogy ok jöhet a tetkó de legalább azt tegye meg,hogy a szalonban nézzen meg más képeket is.Az aki tetovál rábeszélheti egy másikra.Mert ha az egész hátára megy akkor már ők is elmondják a véleményüket és azt,hogy miért nem jó ez a tetkó.Ha egész hátra szeretne akkor sztem szebb lenne egy sas kiterjesztett szárnyakkal és ahogy mozgatja a karját olyan mintha szállna a sas.Vagy valami indiános.Meg fogja bánni ha ezek közül választ!!!!!!
Egyszerű, hozd fel a tetoválás elleni általános ellenvéleményeket + vágd a képébe minél többször, hogy nem szeretnéd és egyébként is gagyi.
Ha egy tetkó miatt otthagy, az már gáz... mondhatni gyerekes.
úhh, megértem, miért nem szeretnéd... amúgyis tetkó-ellenes vagyok, de ez azért tényleg durva... most az a kérdés, h a tetkóról szeretnéd általában lebeszélni, vagy ezekről a képekről.
mert ha ezekről, akkor a legegyszerűbb, ha közösen kiválasztotok olyat, ami mindkettőtöknek tetszik.
egyébként öregkorára tényleg borzalmas lesz, és ha megunja, vagy megváltozik az életfelfogása, nagyon hosszadalmas és fájdalmas menet lesz tőle megszabadulni, már ha egyáltalán meg tud. de a pénztárcája se fog örülni neki...
van ismerősöm, aki nagyon sokat kiadott azért, h megszabadítsák egy tetoválástól.
szóval ha magáról a tetkóról akarod lebeszélni, akkor ezeket hozhatod föl neki.
meg tényleg mondd komolyan, h ha megcsináltatja, elhagyod... (de csak akkor, ha tényleg elhagynád miatta!)
de most komolyan beszelve :)
en elfogadom azt h tetovalasa van mar egy az ex aszony nevet viseli a balkarjan azt lenyeltem valahogy mert mindenkinek van egy nagy szerelme de ez mar nem sok h egy 30 cm halalfej a hatan legyen es most nyaron megyunk kirandulni es akkor az emberek fogjak nezni h milyen allatt lehet ez az ember
ellene vagyok mert kis korunktol ismerjuk egymast es nagyon csendes visszahuzodo tipus volt most meg "agybajos" lett
ja es nem vagyok gyerekes, megneznem h a te baratod ha igy csinalna te mit csinalnal olyankor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!