Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha az osztálytárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha az osztálytársatokba belezúgtatok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Tarkón lőném magam, ha harmadszor is előfordulna...
2012. ápr. 1. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
kilezúgnék
2012. ápr. 1. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
én először becserkészném,majd a megfelelő pillanatban levadásznám!;)
2012. ápr. 1. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is kizúgnék belőle, de nagyon gyorsan. Házi nyúlra nem lövünk, csak ha támad! Gondolj bele:

1) rápróbálsz, kapsz egy gyönyörű kis májuskosárkát, felteszed a polcra a többi közé, aztán meg nap mint nap találkozol vele, mert egy osztályba jártok. És neked ez kényelmetlen lesz egy jódarabig.

2) rápróbálsz, összejösztök, együtt vagytok pár hétig esetleg hónapig, szétmentek, és neked a napi találkozás megintcsak kényelmetlen lesz jó ideig.

3) rápróbálsz, összejösztök, éltek boldogan.

Tehát 3 lehetséges esetből 2x rosszul jársz. Az én szememben ez nem jó befektetés. Nem a legfajinabb hasonlat, de az állat sem piszkít oda, ahol eszik.

2012. ápr. 1. 19:41
 5/5 bigbré válasza:
jól megb@sznám!
2012. ápr. 1. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!